Buna!
Citesc, desenez, fac prajituri :X, ies in parc, tenis de camp, ascult muzica si stau pe TPU...etc
Tu ce hobby-uri ai?
TPU, merg cu rolele, cu bicicleta, ies in parc, in cartier... ce imi mai vine pe moment
Buna. Moderator emisiuni de divertisment la radio; e frumos, iti faci prieteni, este pasiunea mea si capeti inca o experienta in viata.
In schimb citesc, stau pe internet, calatoresc, ma plimb, ascult muzica si joc fotbal.
Sa ies cu prietenii la bere, sa stau pe net, sa citesc, sa ascult muzica si sa ma enervez si sa ma apuc de zbierat just kiddin`:-|
Ies pe afara cu prietenii, citesc, compun poezi, ma uit la tv, stau pe TPU.Multe
Ma ocup de florile din ghivece si din gradina, treburi gospodaresti, plimbari, citesc, TPU.
Wow...deci sa inteleg ca aveti foarte multe hobby`uri si nu numai! Si mie,,, de asemenea,, ca orice adolescent imi place frt mult sa merg pe jos, chiar frt mult...plimbari cu rolele, voley de asemenea...ca doar este vara[pentru mine inca e:d]. iar marea este foarte aproape de mine, la 3 km de mine deci am un avantaj:NISIPUL >>deci in principiu Sportul ma CARACTERizeaza ...sa ies cu prieteni (aproape in fiecare seara), de asemenea sa comunic : >make nEw friends.Muzica e preferata mea... pot sa spun ca I`m aDDicted to IT...mai am multe de spus dar trebuie sa plec...so...cam atat. multumesc pentru raspunsuri
Pictez, cant, ascult muzica, tenis de camp, barfesc cu prietena mea cea mai buna, stau cu prietenul meu, ma plimb, mai alerg baieti....moolte...:*:*:*
Ies cu iubi meu si copii la plimbare sau la piscina. si asta e un hobby, nu crezi?
Stau la laptop pana raman fara suflare, casc ochii la lista fraierului de care imi place si ascult muzica la disperare
Sa desenez, sa zburd de pe un site pe altul, sa ascult muzica, sa vorbesc pe mess, sa ma joc la PC. Apropo! daca vrei sa te ajut sa-ti procuri Photoshopul contacteaza-ma la ID-ul "colegiulnationalcalistrathogas@yahoo.com" Nu rade! E numele scolii!
AvalohAlyn întreabă: