Imi place sa ascult muzica, sa ies in natura, sa vorbesc cu prietenii, sa scriu poezii sa simt ca traiesc. Sa fac ceva, indiferent ce.
Stau la calculator, ascult muzica, mananc delicatesele de sarbatori, ma relaxez, citesc, cuget.
Mai stau la pc, ies in oras, mai dau cate o zi pe la tara, ma indop cu dulciuri ca am destule, etc
Intru pe mess & citesc comentarii pe site-ul si pe bloguriile mele & ma uit la TV & ies cu prietenii mei undeva & scriu pe TPU, pe hi5, si pe site-uri &mai fac curat in casa ( daca e nevoie ) & merg in excursii ( daca am concediu )& merg la cumparaturi & inchiriez DVD-uri & ma mai joc pe calculator & mai vorbesc cu prietenii la telefon & ma duc in vizite la prieteni & ascult muzica & merg la spectacole & duc cainele afara & citesc carti / reviste & ma mai uit pe internet & scriu pe calculator ceva & merg in parc & dorm & mananc pizza ( mai ales altceva ) & dau petreceri & merg la petreceri & merg in cluburi & ma plimb & dau fundita pe TPU :d & si iti urez sarbatori fericite :*
Nu prea am foarte mult timp, dar in timpul liber pe care il am imi place sa stau cu iubitul, cu prietenii, cu persoanele la care tin.
Poi ieri am chemat niste prietene la mine si ne-am distrat super tare si azi nu stiu ce o sa fac astept inspiratia aia extraordinara de moment probabil o sa desenez sau o sa fac niste poze [pentru ca a nins iar!\:d/]
Hmm...Stau pe net, manac, ma uit la tv, iar pe net, mananc si mai spre seara ies pe afara, cand vin iar pe net, si ma pun in pat. Succes!
Ma uit la filme, ascult muzica, ies cu prietenii, citesc...
fac eu cate ceva; rareori ma plictisesc
Timp liber e toata viata, depinde cum ti-l faci tu... eu unul nu am timp liber decat noaptea si atunci dorm
Imi petrec mult timp ascultand muzica, ies in oras la un suc si vizionez multe filme
Pai mai citesc intrebarile voastre, mai ies cu prietenii dat fiind ca locuiesc intr-o localitate, ma uit la TV, mai un chef sau ceva de genu, iarna mergem cu sania dupa masina, etc. Aici, in localitate la noi tot timpul avem ceva de facut iar daca afara nu e vremea frumoasa si mi-am terminat treaba mai mergem la prieteni si ii ajutam si pe ei sa termine apoi facem ce ti-am zis mai sus. Sper sa iti fie de folos raspunsul meu!
Vernusio întreabă: