Daca timpul liber inseamna 2-3 ore, atunci citesc, stau pe net si scriu. Daca timpul liber inseamna cateva zile, imi sun persoanele apropiate care sunt dornice de aventura, ma urc in masina, iau corturi si saci de dormit si ne decidem pe traseu unde ajungem.
Ma iei si pe mine cu masina )
Trebuie sa stai la coada, inca nu mi-am luat autocar, dar cand o voi face, voi da anunt mare pe TPU
Esti fata , cati ani ai
Da, sunt fata, dar nu stiam ca doar barbatii pot detine si conduce un autocar 22 ani am.
Felicitari vad ca si tu citesti la fel ca mine
Da, citesc, mi-a placut sa citesc dintotdeauna si o sa imi placa intotdeauna. De cand cu facultatea, am mai putin timp pentru placerea asta a mea nevinovata, dar incerc sa nu imi pierd din bunul obicei.
Aha multi inainte lasi si mie id tau
Multumesc. Cat despre id, nu ai nevoie de el, de te pot ajuta cu ceva, stii unde sa ma gasesti
Aha okey voiam sa iesim la un suc )
Haha, inca invitatie la suc pe TPU nu am primit, deci e premiera pentru mine Iti multumesc, dar cu inima indoita si indurerata, va trebui sa te refuz
) din ce oras esti totusi
Cel mai probabil nu din acelasi ca si tine
Pacat esti de afara, de ce nu-mi zici de unde esti mi-ar face placere sa te cunosc oricum sunt minor am 17 ani ), dar simt ca esti o persoana buna
Asa, asa, spune aici, in vazul tuturor ca ai 17 ani, poate ma baga astia la inchisoare pentru corupere de minori
Pai vezi tu la asta ma gandeam si eu :*. bine te las daca nu vrei sa ne cunoastem , dar totusi esti din Romania.
Verifica-ti inboxul si hai sa nu mai facem conversatii la intrebarile oamenilor
Deci nu te-am convins sa-mi lasi 1 id :-s. Trist
scuze?
Am verificat, ala cu mesaje nu da-mi id tau sa vorbim particular
Nu ai citit mesajele mele s-au nu s-au trimis
Ba da, se trimit mai greu, dar le-am primit
Așa de bine arăți că se dă lumea la tine?
Tu stii cum arat?
Exact cat stii tu, atat stiu si ceilalti.
Dar el tot se dă la tine...
Si de ce faptul ca se "da la mine" cum zici tu trebuie neaparat sa aiba legatura cu felul in care arat?
Fiindcă băieții se dau la tipe care arată bine.Și spun de cei tineri, iar după părerea mea NeymarJr11 e destul de tănăr.
Are 17 ani, a mentionat pe undeva. Totusi, de data asta te-ai inselat. S-a dat la mine fara sa stie cum arat, doar i-a placut [cred], cum i-am raspuns... Alt motiv nu vad
Ce-ti trebuie mah.
2000 de euro
, nu sti sa ai numeri
Fac jogging cu prietenii de dimineata, vin acasa mai vad noutatile pe Facebook, merg cu rolele pana in centrul orasului ..acolo,ma intalnesc cu gasca si stam la o terasa, mancam o inghetata.:X.baietii n-au treaba , noi fetele ne simtim vinovate si mergem la kangoo jumps ca sa Ardem caloriile... dupa mergem la cineva si vedem un film. dupa iar iesim afara mai jucam un badminton..ne ducem fiecare acasa. vorbim la Telefon pana tarziu ...iar apoi adormim:X.
Am vrut sa leg tot ce fac in timpul limber intr-o proveste oricum daca toate zile, e at fi Asa cum am povestit-o eu pe asta cred ca am fi obosita mereuin price caz e vara si trebuie sa faci tot dar absolut TOT ce iti trece prin cap:X
Pai ies prin parc cu prietena, mergem la strand la dunare, ne plimbam cu bicicleta, role ne uitam la filme, merg la fotbal cu prieteni, ma duc la antrenamente ...
Cu asta sunt total de acord
Frumos, mereu mi-am dorit sa fiu magician.
Nu e timpul trecut, daca vrei te pot ajuta cu cateva trucuri.
Si pe mine m-ar interesa asa, de curiozitate. Deci daca ai ceva de impartasit, te rog sa o faci si cu mine
Super
Buna!
+ stau la calculator, citesc reviste, cand imi mai vine inspiratia scriu cateva poezii. sunt foarte multe lucruri pe care poti sa le faci in timpul liber!
Pa-pa!
Merg afara cu prietenii, prin parcuri, la un suc, pictez, citesc, ascult muzica, merg cu rolele, vizionez filme... si cam astea
Stau la laptop,mancan ciocolata milka, ies cu prietenii in oras, editez pe cyberlink powerdirector, stau pe facebook, pe TPU si mananc cartofi prajiti si pizza.Aa da si fac tennis de camp
Eu stau pe calculator ma duc afara cu prietenii, la suc sau la stranduri :d
funda?
Eu in timpu liber calatores peste tot iar daca e putin timp liber ma ocup de mine, vorbesc cu prietenele...