Ori accepti, ori acel camin are un administrator, sau chemi politia pentru deranjarea linistii publice!
Du-te peste ei si spune-le sa dea mai incet iar daca nu vor spune-i administratorului caminului. Daca vrei sa le platesti cu aceeasi moneda baga si tu muzica dupa ce o opresc ei sa nu poata nici ei sa doarma si poate o sa isi dea si ei seama cum este.
Daca esti neputincios in fata altor colegi ca si influenta verbala, ca nu prea am vazut batai pe teme d-astea, incearca sa te strecori la ei in camera, sa scoti caltabosul si sa te pisi pe aparatul lor, la propriu. Sau daca nu-ti place cum suna faza de mai sus, ia niste suc sau ce bei tu, ceva la care poti renunta usor, si toarna chestia aia in sistem. Si scapi.
Asta as face eu daca as fi in locul tau: ori convingi ceilanti locatari sa vorbeasca cu administratorul ca sa le spuna sa nu mai asculte manele noapte ori cand dorm ei dai muzica la maxim sa vad cum e sper ca te-am ajutat succes!
Exista niste casti d-alea care intra in ureche.Cred ca se numesc "in-ear" sau ceva de genu' asta.Da' nu-s sigur de asta.Stiu ca nu prea mai auzi nimic nici daca nu asculta muzica daca le ai in urechi.
O alta varianta ar fi bata cu cuie-n cap.Se aplica 4-5 lovituri in fiecare boxa dupa care se trece la manelist.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: