Păi nu am plâns niciodată pentru o notă şi recunosc că am luat şi eu nota 4 dar totuşi îmi părea rău că luasem 4 că ştiam că pot mai mult de 4... şi mă simţeam prost dar am început să nu îmi mai pese de o notă...şi să nu crezi că am note proaste am note bune în fiecare an iau menţiune dar mai iau şi câte un 4 pe an.
Pai eu nu am luat inca nota 4 dar si cand luam 8 eram suparata! dar munceam mai mult si imi scoteam nota! in viata treci peste toate! se pot intampla lucrui si mai rele! incerci sa iti scoti nota si gata! funda?:d
Sincer? Ok, pai...eu luam si 3 si ma radeam, adica nu plangeam, doar radeam. O colega o luat 9 si o plansa tot drumul pana la scoala si de la scoala pana acasa (ne-am dus in parc cu profa de bio sa "inspectam" plantele). Deci? Nu trebuie sa plangi, pentru ca o sa ti-o recuperezi. Bafta
Trec peste. Heeeei,lasa tristetea, asta e, azi un 4 maine un 9 sau un 10.
Probabil ca primul 4 pentru tine...nu?
In viata de elev trebuie sa iei orice nota...sa treci prin anii acestia stiind ca ''ai incercat tot''
Stiu, si mie mi-ar parea rau daca as lua o nota mica dar m-as pune pe invatat ca sa remediez situatia.
Succes la invatat!
Alexandra.
Poi de bicei nu imi pasa de nota.Am luat un 3 si tot vesel am fost dar nu e mare lucru.O sa recuperezi nota deoarece eu dupa aia am luat un 8 la aceeasi materie.
Iti spui ca a fost o simpla intamplare si invetzi sa iei o nota mia bun ca sa o poti scoate pe aceasta
Sunt putin trista... dar nu e mare lucru sa iei 4! hai mai! ridicati moralul si punete cu burta pe carte si data viitoare nu mai iei 4! stai linistita. pai, unii mai incep sa planga.... lasa, nu-i nimic.
Pai trebuie sa inveti mai mult poate ca nu ai invatat destul sau poate ca nu ai fost atenta.
BAFTA IN CONTINUARE!
Icresci sa faci ceva distractiv, sa te distrezi.Si inveti pentru data viitoare ca sa nu mai iei 4.
Sa fiu sincer pai eu am luat 3.20 in teza la matematica dar pana la urma am reusi t sa scot media 7 cu multa munca ...Pe scurt 3.20 ala m-a motivat succes
Vartaco întreabă:
DaciaRomania întreabă: