Pai o sun pe mama sa vad ce face si daca este bine.Nu stiu ce m`as face fara ea!
Stau uneori si imi mai fac din teme, daca nu, mai citesc cate o carte sau ma mai uit un pic la televizor sau calculator. Dar nu mai mult de jumatate de ora.
Eee . Ţi-aş zice da mi-e ruşine!
Glumesc , îmi invit prietenele, stăm la o cafea, o bârfă, ne uităm la un film, etc
Poi ma plictisesc ca de obicei, stau pe mess ascult muzica, ma uit la Tv, citesc chestii din astea normale.
Chem prietenele sa doarma la mine Fac mizeriee Dupa aia curatenie ca daca vin parintsii Asa ...Pe net. Dau muzica la MAXIM fac ce vreauu cu alte cuvinte
Ma joc diverse jocuri pe calc, imi fac teste psihologice, sau chem o prietena la mine. ori fac experimente gastronomice
Crede-ma ca abia astept.Ph da ce nu fac[nu te gandi la prostii], imi deschid messu si dau drumu la muzica, sa ma distrez cu pisica mea , daca e ceva de baut ...nu refuz, o baie relaxanta si iar de la capat!
Muzica, dans, somn, filme, sex in monolog. bat la vecina o invit la cafea. cam ce facem toti
Pai daca am si 12 ani ce sa fac imi sun prietenul si vb pana dimineata sau in chem la mine
Poi fac treburile casei, dupa aceea mai vorbesc la telefon, intru pe mess(net)...erc.Fundita?