Strang material pentru una noua pentru ca... evident daca ramanem doar noi 2 (eu si casa) eu castig iar ea arde. O zi buna!
Ma uit la seriale, fumez, dau muzica super tare, plec de acasa...ma dau cu capu' de peretitu ce faci?
Cred ca raspunsul meu va fi cel mai interesant: EU NICIODATA NU raman SINGURA Acasa _ ba sunt cu prietenii, ba cu neamurile mele =-)... deci, nu ma plictisesc nicicind... )))
Petrecereee
muzica maxim
bautura
mancare
vecini strigand la poarta
politia in fata casei
:X
cand aud "singur acasa" la asta ma gandesc
Asta e o alta intrebare din ciclul >
Fara nici o suparare dae crede ma ca ma plictisesti teribil, si cred ca nu numai pe mine. Urmeaza si intrebarea la ce te gandesti cand esti singur acasa noaptea iar afara ploua? si mai ai 2 min pana adormi. fa ti o laba daca nu mai stii chiar ce sa faci.
Sall! ce fac eu? Ma uit la tele.la comp.ma mai uit prin dulaputile parintilor. cam atit. U?
Daca e ziua ascult muzica la maxim :X si daca e seara.chem prietenii l mine acasaa :X
Pai ultima oara cand am ramas singur acasa o perioada mai mare(2 zile) am dat chef de chef, am chemat toti prietenii, ne-am imbatat si pe la 12 noaptea in prima noapte ne-am dus si am batut toate ciorile din cartier,ne-am intors, am cazut lati si a doua zi de la cap, dar pana pe la 2-3 ca am facut curat sa nu afle mama si tata.ce crezi ca facea puisorul lor cand au venit acasa? citea carte pe care o incepusem cand au plecat ei, asa ca sa zica ca am citit continuu cat au fost plecati(cartea era de fapt un roman de vreo cateva sute de pagini). cand raman doar 2-3 ore, stau pe net, vorbesc la tel. ascult muzica "interzisa" si chestii de genu'
Daca sunt mult singura acasa, dau drumul pe internet (boala mea), pe Messenger, pe TPU, iar apoi intru pe Metin2.
Daca sunt foarte mult singura acasa, fac petrecere! O chem pe vecina, cu catelul si de ce nu cu cu membrii familiei (partintii, surorile, fratii, verii mai mari sau mai mici cu mult decat mine sunt exclusi).
Daca stau zile sau chiar si saptamani singura acasa, imi fac de cap! Cea mai buna solutie!
Mmm. ce pot sa fac :daca raman singura acasa in jur de 3 zile(in vacanta; ai mei nu pleaca mai mult de 3 zile, numai cand au fost in vacanta singuri 2 saptamani)stau pe net, ma fac frumoasa(cosmetica etc etc) dimineata chem vecina de casa la cafea (ies din curte prin spate si intru prin spatele celeilalte case, pentru ca sunt in pijama)apoi ascult muzica la max, mai fac curatenie, daca pot dau si o party seara si cam atat sunt o gramada de lucruri de fac iar la alti am vazut commuri in care scriau de gatit( ei bine eu am 16 ani si nu stiu sa gatesc!)imi fac mancare semipreparata sau il chem pe iubi sa facem impreuna(el se mai pricepe.)
Muzica la maxim si de obicei ies cu prietenii la o plimbare si ma intorc acasa cu cateva minute inainte de parinti... deci nu prea stau p'acasa