Acasa niciodata nu poti sa te plictisesti pentru ca in orice moment este cate ceva de facut.
Daca esti elev sau student ai in primul rand de invatat.
De robotit prin gospodarie(faci piata, mancare, curatenie, spalat).
Te mai si relaxezi(asculti o muzica buna, citesti o carte, faci un rebus)
Si uite asa trece ziua(azi e luni...maine duminica).
Si cand pisica nu-i acasa ''soarecul'' joaca pe masa.
Imi pun un film, citesc o carte, ascult o muzica si mananc cat ma tine ce deh.imi permit!
And nu este iubitul meu intru pe TPU
in general pictez, este una din pasiunile mele
sau incerc retete noi de mancare
sa fac curat in casa
fac tot ce marelaxeaza.
Cam mereu sunt singura acasa, raspund in TPU
pictez, este pasiunea mea
sau probez retete noi de mancare.
Profit de ocazie si dau muzica ff tare k la ai mei nu le place rock`u si nici sa fie muzica tare....sau citesc o carte, ma uit la un film....multe
Te bucuri de tine. Citesti, te uiti la un film bun, faci o baie lunga si fierbinte
Aceeasi treaba p care o fac si cand sunt cu ai mei....nu am nimic de ascuns fata de ei...
Pai conteaza cat timp , asa singura, cateva ore, sunt in fiecare zi si.nu fac nimic special. dar probabil ca daca as fi singura vreo saptamana (desi nu se va putea asta, stiu ai mei, ce-mi poate capu')as chema prietenii la mine.3,4,5cati o fi.
Ca de obicei. Nimic deosebit.Pe calculator, ma uit la televizor, ma rog, si c-am atit.Si nu deschid la nici un strain.
Ma joc cu cutitul=]] sau asck muzica da cateodata ma plikti dar imi chem prietena si imi trece^^
sau dau un party depinde daca am timp sa strang mizeria
Pai ca tipmul sa treaca mai usor imi sun prietenii ma uit la televizor sau calculator ascult muzica ma distrex si atunci timpul trece mult mai repede
Trebuie sa inviti toti prietenii si sa dai o petrecere bestiala, dar sa nu afle parintii
Pe 9 decembrie 2011 ai mei vor fii plecati! si atunci imi fac de cap! deci raspunsul e imi fac de cap se stie
Nenciu_Ioana_Narcisa_1972 întreabă: