De obicei ma duc cu prietenii la un biliard/bauling, depinde si de zi acum. Daca sunt schimbu 2 sau 3 prefer sa stau acasa sa dorm sau sa citesc. Daca n-ai ce face, du-te si protesteaza
Eu de ex ...stau in casa,ma uit la tv iar cand ma plictisesc trec la calculator,ascult muzica,ma uit la un film online, raspund la intrebari pe TPU, etc
Eu unul as iesi sa ma dau cu sania. Dar cum sunt acum la munca ma uit pe geam la cum ninge.
Eu...ma duc la scoala. Cu riscul sa fiu frecata cu bulgari, prefer sa intarzii. x_x
Tu ce faci intr'o zi ca asta?
Ier afară să mă plimb. Măcar acum mă pot bucura de linişte,şi nu se mai foiesc oameni pe lângă mine.
Dar dacă aş alege să stau in casă,probabil mă uit la un film,citesc ceva,mă joc pe pc sau o ard aiurea pe net,ca acum de exemplu.
Ştii, e puţin ironic...tu ai o poză cu zăpadă la avatar, dar nu vrei să ieşi din casă când ninge. Ce tare e zăpada virtuală...
Ba nu e ironic deloc. Se pare ca tu n-ai inteles cum sta treaba. Mie imi place cand ninge,imi place sa fie zapada multa,dar nu-mi place cand bate vantul,cand e viscol, pentru ca nu ma pot bucura de ea ca ma ia vantul pe sus, asta pe langa faptul ca imi "arunca" toata zapada in fata.
Păi dacă nu este ger,nu e nici zăpadă. Sau e zăpadă dinaia umedă care-ţi face praf hainele,cum am păţit eu azi. Dar asta tot nu mă opreşte să ies din casă. Şi da,am înţeles la ce fel de zăpadă te referi. Însă e mai frumos dacă este şi viscol, îi ţine pe oameni în casele lor la căldura, iar eu mă pot bucura de linişte.
Nici batuta n-as iesi pe vremea asta afara
Stau in casa la caldura si ma uit ori la tv ori la filme de groaza pe calculator...
Stai pe TPU...asc muzica, chemi o pr la tine sau ignori vremea si iesiu la o plimbare.cu fular cu tot...
Am iesit infofolita toata, dar pur si simplu abia mergi. Nu stiu ce e cu vremea asta. Ieri soare, frumos si acum viscol! Dar tot e bine ca anul asta n-a fost deloc zapada la mine si ma bucur pe de-oparte chiar daca e asa
Stii ceva filme bune? Gen Puss in Boots? http://www.youtube.com/watch?v=55gmAtakjJ4 imi plac astea animate ca la celelalte ma plictisesc teribil.
Fara cuvinte obscene ok? Lucrurile astea intime nu ma intereseaza, tine-le pentru tine!
Si te rog sa-ti modifici raspunsul.
Yurisa întreabă: