| cornel a întrebat:

Ce faci seara inainte sa adormi?happy

cel mai frumos raspuns dau funditahee hee

Răspuns Câştigător
| danutza45 a răspuns:

Ma gandesc la tine day dreaming

43 răspunsuri:
| VodkaCoca a răspuns:

Inainte sa adorm, dupa ce ma pun in pat ori vorbesc la tel cu prietenul, ori vorbim prin mesaje, de obicei seara inainte de somn ii dau un mesaj sa nu uite cat de mult il iubesc, dupa aia imi pun castile in urechi si ascult melodiile care le ascult de obicei cand sunt cu el, le ascult si ma gandesc la el pana imi iau somn love struck.

Răspuns utilizator avertizat
| raza-de-soare a răspuns:

Nu pot adormi niciodata instantaneu, oricat de obosita as fi.
in general ma gandesc la ceva anume...cu toate ca stiu ca nu am multe sanse sa-l visez.ma gandesc la lucrurile pe care as vrea sa le traiesc in fiecare zi, dar doar noaptea pot simti asta. dimineata totul revine la normal si nu imi mai pot face sperante... dar e un sentiment placuttonguewinking

| tania77 a răspuns:

Eu fac un dus, citesc o carte sau ma uit la tv imi iau iubitul in brate si somn usor.

| savingyou a răspuns:

Ma gindesc la persoanele dragi mie! dae u la ce te gindesti?

| GabrielaIoana a răspuns:

Pai inainte sa adorm fac un dus scurt de relaxare apoi ma asez in pat si ascult pe mp3 melodiile preferate(In general melodi linistitoare) si ma gandesc la lucrurile frumoase care mi sau int in ziua resectiva...(fara lucrurile rele ca sa nu ma doara capuhee hee ) dupa aceea ma gandesc la persoanele la care tin ( mai dau cate un sms frum de nb daca e cazu) si de obicei am vise frum pentru ca visez ultimul lucru la care m-am gandit inainte sa adorm...happy

| maduuuu a răspuns:

Imi dau mesaj prietenului meu cu "Noapte Buna!" si apoi adorm gandindu-ma la ce mi s-a mai intamplat in ultima perioada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...mai nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit la televizor, pe net si dupa aia nani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

. dar tu ce faci inainte sa adormi?

| Lilith_6353 a răspuns:

M-as gandi la frumosul de Strify

| alisuncik a răspuns:

Eu ce fac? visez cu ochii deschishi

| Mihaela_2645 a răspuns:

Pe langa lucrurile obisnuite:dus, demachiere, etc niciodata nu adorm fara sa-mi spun rugaciunea.Consider ca e un lucru frumos sa-I multumesti pentru ziua care a trecut.

| ancutzathebest a răspuns:

Ma uit la tv., dupa care ma pun in pat si... daca nu pot sa dorm ma gandesc la ceva frumos si asta ma ajuta...

Întrebări similare