Ceau. Timpul liber e bine sa te relaxezi si sa te odihnesti. Deocamdata sunt in vacanta si am tot timp liber. Insa, in timpul scolii, timpul liber mi-l petreceam in fata PC-ului, in aer liber alaturi de amici. De obicei cand stau in fata Pc-ului ma uit la vreun film, ascult muzica, ma uit la diverse predici crestine. In aer liber imi place sa ma plimb cu bicicleta.
Citesc, ma joc http://jocuri.itbox.ro/jocuri-indemanare/bobbles-3/ sau pur si simplu ma invatr prin camera... :)
Nu prea am timp liber! dar in putinul timp pe care il am, daca e vara merg la piscina iar pe timp de iarna ies la plimbare in aer rece! si stau la laptop-ul in brate in amandoua anotimpuri!
Yo in timpul liber plec la tara sa ma relaxez sau la earba verde, munte etc
Stau la PC, asc muzica, gatesc uneori, fac curat, ies in oras, merg la strand, merg la prietene si de multe ori ma plictisesc:p
Pictez, citesc sau incerc sa scriu poezi si lucrul cel mai important, nu las sa treaca viata pur si simplu pe linga mine.
Merg la tara e super stau la aer curat, ma plimb pe ''Aleea Minunata'', ma joc cu vecini bunicilor, ma urc in copaci si as vrea in weechend-ul asta sa fac o casuta in copac pentru mine si verisorul meu, mai merg la piknic langa un rau cu o prieten/a unde e liniste, pace si ma scald in apa (vara). Imi place sa intru si aici pe TPU!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: