Ia-ti o rola de aceea mare de scoci...si lipestele penarel (acum sa nu ai colegi de accea care se supara repede)
punele scaunele pe banci
sau daca aveti dulapuri in clasa punele ghiozdanele pe dulapuri pe pervaze la geamuri...sau amestecale ghiozdanele prin banci...
Eu zic să laşi infantilităţile şi să te apuci de învăţat, că nu intrii la facultate legând ghiozdanele colegilor de bancă.
Fara suparare da ce ai facut tu nu seamana deloc cu o farsa dar sa revenim la subiect vrei sa faci o farsa la jumate din clasa ta nu e simplu sa vedem poti sa îi pacalesti ca e un spectacol nu stiu unde si ca tu îi invite pe toti si le platesti biletele si le spui sa vina nu stiu unde pentru ca tu îi astepti in locul respectiv.Si sa nu fi acolo.Bn nu-s un fan al farselor dar idul meu e mafiateprinde@ymail.com poti sa ma contactezi si mai vorbim mult noroc!
Daca mi se intampla mie asta jur ca te luam de cap si te aruncam pe geam
Pune-le chestii moarte in caiet (muste, paianjeni ) mie mi s-a intamplat si au ras toti cand m-au vazut speriata
Yumeee eu zic ca ar trebiu si sa mai radem nu doar sa invatam si sa scriem
si de farsa nimeni nu s-a suparat ca nu sunt singura care fac farse din clasa
@iulia, puteţi râde în moduri constructive, privind un film sau o piesă de teatru, făcând o glumă, nu punând mortăciuni în penarele colegilor (cum a sugerat cineva aici)
Numai bine!