| Diana6185 a întrebat:

Ce farse la telefon sa fac?
Sau in excursii ( farse cu apa, etc )...

Funda!

4 răspunsuri:
| ArcticMonkey a răspuns:

Pai farse la telefon am facut destule.de ex:
1.:noi:Alo,familia gaina?
victima:nu...
Noi:a...scuzati,am gresit cotetul
2.Am nimerit la o baba si i'am zis ca are de platit nu stiu cate mii de euro ca daca nu ii luam casalaughing.Aia aproape a inceput sa plangarolling on the floor
3.Am sunat pe unul si i'am zis ca suntem de la "kiss fm"si daca ghiceste nr de la tombola castiga o masinalaughingAla a zis niste numere de genu:7, 77,777 si 6668laughing
iar noi:offf, ce pacat. ultimu nr era de fapt 7777 ne pare rau, iar dupa asta.a bagat un coleg niste injuraturi sa a inchisrolling on the floor

| piticoth a răspuns:

La telefon e misto ca te poti da drept orice vrei tu si sa vorbesti in numele acelei persoane, de exemplu poti sa inviti pe cineva in oras si sa te dai drept altcineva. laughing

Suna si spune ca esti de la un post de radio si pune-l sa raspunda la niste intrebari si eventual ii spui ca a castigat ceva, ii dai un nr de tel si ii spui sa sune nu stiu la ce ora ca sa stabileasca cum intra in posesia premiului sau dai adresa unui post de radio (asta mi-a iesit cel mai bine si azi mai rad de prietenul care a "castigat") laughing)rolling on the floor)

Suna si zi "Gicule, haide azi, ca te astept!", o sa iti raspunda ca ai gresit numarul, zii "Hai Gicule termina cu glumele ca te astept", daca iti inchide suna din nou si prefa-te suparat pe Gicu. laughing

laughing caam atath

| Elenika a răspuns:

Salut! Intr-o excursie, unei prietene i-am pus aproape un tub de pasta de dinti pe fata (dupa ce s-a trezit ne-a murdarit pe toti laughing) ) si unui prieten i-am colorat parul cu un spray rosu, din ala care se duce la prima spalarebig grin.

| METINICA a răspuns:

SALUT! despre farse la telefon fa una in care zici ca esti satana laughing eu asa faceam sau ca are de platit o factura in valoare de... ron.Despre excursie poti sa ascunzi ghiozdanul in care are alimentele sau la anumite alimente scoatele ceva(carne, cascaval)si baga niste frunze de mentalaughing sper ca te-am ajutat bafta!

Întrebări similare