Baga o mina de creion in tigara.O sa ii se innegreasca dintii vreo 3 zile, sau, scoate 3 sferturi din tutunul din tigara baga o petarda si pune tutunul inapoi.
Ia o tigara, scoate cu grija tutunul din ea pana pe la 3 sferturi dar nu il arunci. Apoi pune in tigara, cam cat o unghie, niste pucioasa luata de pe niste chibrite si pune inapoi tutun sa acoperi pucioasa. Si baga tigara in pachetul lui de tigari.
Enjoy.
Pune pe partea unde pune el gura ceva (ce nu ii place ) dar sa nu se remarce si daca e pune-i la toate tigarile sa vezi daca mai pune gura pe ele dar desigur daca isi da seama ca tu iai facut asta pregateste-te ca o sa fi bombardat cu fum si apropo daca chiar te enerveaza rau bagai in toaleta partea aia si sa vezi atunci
Inbibă tigarile in acid sulfuric (acid de baterie) pentru ca sa obti o farsa de prost gust, daca el le fumeaza acidul intra in plamani dupa in sistemul circulartor, iar la final il aduni cu lopata de pe jos X_x
Defapt...in baterii este acid clorhidric nu acid sulfuric
Mai intereseaza-te, dupa sa dai comentariu, in plus asta e un raspuns pus de 2luni cred si nu m-a corectat nimeni.
Eu zic sa te interesezi tu Daca nu te-a corectat nimeni asta nu inseamna ca nu am dreptate. PACE!
Scoate usor tutunul din tigara, dar vezi sa mai ramana putin pe fund, apoi iei catran de la chibrit si bagi in loc de tutun pana la mijloc.reumpli golul cu tutun si lasa-l sa fumeze, cand jarul va ajunge la catran, vei observa o reactie uluitoare