Pai eu stiu una buna.se face la scoala.sa zicem ca tu si alti doi prieteni va cereti de la prfesor pana acasa sau altundeva ca v-ati uitat ceva acasa sau tb sa faceti ceva. apoi se intorc doi prieteni la scoala (speriati) si zic ca pe cel de-al treilea l-a calcat o masina.profu se sperie, da telefoane si alte chestii, iar la sfarsit cel accidentat iese din dulap sau de altundeva.ideea e sa fie un prof glumet sau altfel... oricum, sper ca te-am ajutat
Poi eu stiu cateva tari. Iei o galeata plina cu apa si i-o torni unui prieten cand doarme sau ii pui frisca in mana si il gadili iar atunci cand duce mana sa se scarpine i se pune frisca pe fata.
A doua e sa-i pui un poianjen pe corp si sa-l trezesti, dar poianjenul sa fie micut si sa fie de plus.
A treia si ultima este cu electrosocul. La curtea de arges gasesti electrosocuri la 10 lei sub forma de chiei de la masina. Ii zici unui prieten sa apese pe butonul ala sa scoata cheia ca sa mergeti pana la magazin si-l electrocuteaza la 12 volti, dar sa nu tii si tu mana pe el. Funda?
Uite un site dar eu pe unele le stiam si vr sa le facci si tu cum am facut si eu: http://www.prieteni.ro/......0-387.html sper ca iti plac funda te rog am nevoie :o3