| ♀ кɨđµ°♀ a întrebat:

Ce fel de persoana crezi ca sunt? Crezi ca ai putea sa'mi fii prieten/a?

Răspuns Câştigător
| Sigmund a răspuns:

Dupa felul in care ai formulat intrbarea, pari a fi o persoana de treaba, nu vad de ce nu as putea fi e sau oricare altcineva prietenul tau.Chiar daca esti sa zicem putin mai retrasa, incantat a fi prietenul tau.Chiar daca ai un temperament mai vulcanic, tot as fi dispus sa fiu prietenul tau.

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O persoana ca toate celelalte.Aici putem fi oricine, deci e cam greu de zis cum suntem noi in realitate.Intotdeauna am dus lipsa de prieteni si mereu n-am vrut pe nimeni langa minewhistling

| Petronela a răspuns:

Pai...cred ca esti o persoana ok, de treaba.Cred ca am putea fi prietenelove struckwinking

| shtephie a răspuns:

Nu stiu ce fel de persoana esti pentru ca nu te-am cunoscut happy
Dar cred ca esti o pers draguta, de treaba happy

| Miha a răspuns:

Prietenia nu este o joaca pentru a avea un prieten trebuie mai intai ca tu sa fi prieten, doar pentru ca ai pus o intrebare nu pot sa imi dau seama cine esti tu, in exterior si interior. Miar place sa fim amice, dar perietenia se castiga cu timpul, cu rabdarea, cu intamplarile petrecute impreuna, dar toate au un inceputhappy
Deci ai grija ce perieteni iti alegi, nu te uita doar la un raspuns frumos si cu complimentetongue
Bye:*

| คเค๓เк a răspuns:

Cred ca da :X apropo cool avatar

| sinblade27 a răspuns:

Nu pot sa formez un profil psihologic dupa o intrebare totusi pentru matrimoniale urmatoarea la dreapta noi2.ro

| adrian_3646 a răspuns:

Da

| adrian_3646 a răspuns:

Tu esti o persoana balnda, buna la suflet. Da iti sunt prieten.

| hokage33 a răspuns:

Sau e teatru... poate fi orice big grin
Nu de alta, dar cunosc multe cazuri mai "linistite" big grin
Acum nu spun ca si asta e unul... eu am ajuns sa suport orice...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai un nume, cu doua inimioare. o sa-ti spun inimioara, zeelotule.sau esti zeeloata?

| Lexy ♥ a răspuns:

Nu te cunosc personal asa ca nu imi pot da cu parerea.Cu trecerea timpului poti sa imi fi si prieten/a dar deocamdata amic/a happy