| ALYNHoliavo a întrebat:

Ce fel de site mai e si asta? sa fiu sters fara motiv.Intru azi si vad ca contul meu nu mai exista.Raluca astept explicatii urgente.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Dar tu de ce ai votat abuziv cu stupid? Ce explicatii ai?

4 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Ai meritat`ohee hee

| MisterKat a răspuns:

Eu zic ca intelegerea pe cale amiabila e cea mai buna. Mai incearca sa intri in contul tau, poate nu ai pus parola bine sau adresa de e-maill... Ca orice site popular, TPU.ro mai are unele probleme cu serverele.
Cand dai raspunsuri sau pui intrebari vezi sa nu o dai in bara cu gramatica, nu ma intelege gresit, orice roman face greseli de gramatica, dar dezacordurile grave sau prescurtarile gen: "k, sh, tz, dk" sunt pentru analfabeti.
2.Vezi sa nu folosesti un limbaj care sa faca atac la persoana, sa eviti comentarile xenofobe, rasiste, extremiste sau care se leaga de orientarea sexuala.
3.Nu folosi un limbaj trivial, daca multi romani asa procedeaza cand raspund in spatiul virtual, mai ales pe youtube si can-can, sa stii ca nu procedeaza bine. Aia ori sunt needucati ori vor sa isi descarce problemele si nervii pe alti utilizatori.Pentru asta s-au inventat psihologii, psihiatrii.
4. Vorbeste pe un ton frumos cu Raluca TPU(admin) si explica-i situatia. Cauta o cale amiabila de intelegere.

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Hey alinu stiu tongue dai stupid, a?smug waiting

| CrucifiedCountess a răspuns:

Un site pe care copii de tzata trebuie sa duca la culcare cand le vine ora.sa pape grishuletzul facut de bunicuta si nani! tu de ce esti copil rau?!