Buna!
Cel mai infricosator a fostoom.
Brrrrrrrrr! Nu vreau sa-mi amintesc!:O
Al tau care este?
The messengers 1 dar poate dc atunci cand m-am uitat la el eram foarte mica pentru ca acum nu mi se pare nu stiu ce... Dar mie imi plac toate filmele de groaza dar cel mai interesant mi s-a parut Orphan
Pe mine m-a speriat cel mai tare filmul Paranormal Activity. Muream de frica sh era ora 2 dupa-masa Merita vazut
A fost unul pe kanalD cu un baietel care cand era mai mic nul acceptau nicio fata! si cand a crescut a inceput sa le omoare pe fiecare in parte intr-un mod mai groaznic! dar de fapt la sfarsit mi-am dat seama ca de fapt nu el le omorase ci alt tip! e sunt mai multe filme chestia de speriat e cum le omora foarte tragic! si mai sunt vinerea seara pe discovery scary movie nu-s asa de speriat dar sa zicem! tie?
Vrei sa vezi un film de groaza adevarat? Urmareste: The number 23!
Nu se stie de ce, dar de fiecare data cand ai tangente cu filmul asta vezi peste tot nr. 23 chiar si acum cand m-am uitat la ceas era 32 (inversul lui 23). Nu iti zic experientele mele personale, iti recomand filmul cu cea mai mare placere.
Enjoy!
De obicei nu ma sperie filmele horror dar unul m-a speriat cat de cat...se numeste dead silence (liniste mortala) uite aici mai multe despre acest film http://www.cinemarx.ro/......90734.html
Nici unu in special dar cel care ma scarbit cel mai tare a fost THE HUMAN CENTIPEDE
baiatuldinbrasov112 întreabă:
Scherlit întreabă: