City of angels.
Seven Pounds.
If Only.
Ti le recomand pe toate 3 si-mi asum raspunderea pentru. ele daca nu-ti plac.
A walk to remember care a impresionat-o enorm pe sotia mea. Dupa ce l-a vazut alaturi de mine a plans si de atunci ma iubeste si mai mult!
Jeux d`enfants (sau in engleza:Love me if you dare), The notebook, Titanic, If only.
Linisteinoctombrie vorbeste despre filmul "Sweet november" care este si acela un film bun.
[A walk to remember] ]
[Step up 1*2]
[A Cinderella Story]
[Raise Your Voice]
[Titanic]
[Another Cinderella Story]
NU'mi vine sa cred ca doar o persoana a recomandat the notebook. Este de'a dreptul impresionant.
Păi...
The Notebook, If Only şi P. S: I love you.
Toate mi-au plăcut la fel de mult.
A walk to remember si Forces of Nature ( daca se poate zice ca e romantic ). `
If Only, The Girl Next Door, A walk to remember. Si inca unul. Cu o femeie care era bolnava si avea cate un iubit pe luna. Si in luna noiembrie a avut unul de care s`a indragostit cu adevarat. E trist filmul dar nu`mi amintesc cum se numeste... Daca stie cineva sa`mi zica va rog. :-s
Multsumesc mult Flav si Agec, chiar mi se facuse dor sa-l vad si nu stiam cum sa-l caut. :*
If only:X A walk to remember si m -au facut sa plang deci daca nu-ti plac filmele "prea" romantice, atunci iti recomand: The proposal Vizionare placuta
Sincer....TwiLigt My Sassy Girl(Til recomand un film de nota 10) The Girl NExt Door(filmu asta il ador pacat ca nu mi se ntampla si mie asa ceva
If Only. este incredibil filmul. pur si simplu am ramas fara cuvine. este ca o lectie de viata care te invata sa pretuiesti fiecare clipa alaturi de persoana iubita pentru ca nu stii niciodata cand nu o vei mai avea.
SI A walk to remember. La fel o poveste care demonstreaza ca iubirea este mai presus fata de orice si ca printr`un simplu TE IUBESC poti face o persoana sa se simta cea mai fericita.
angelany întreabă: