rroxi44
| rroxi44 a întrebat:

Ce film serial v-a placut cel mai mult si de ce?

Răspuns Câştigător
| J7anine a răspuns:

MASH a fost un super serial - cu cele mai tari poante dar si lectii de viata. m-as putea oricand uita din nou la cateva episoade

11 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

MIE mi-a placut cel mai mult the o. c mi s-a parut super tare pentru ca era cu tineri si ma regaseam in unele personajebig grin

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Da Si mie la fel dar si fam Bundy. Dar nu cred ca fac parte din seria seriale, ci mai degraba sitcomuri. Deci revin, cred ca Dallas-ul pentru ca a fost destul de captivant la vremea aia

| MasterOfDisaster a răspuns:

House MD.
Umor, ironii.mi se pare perfect.

mihaicd
| mihaicd a răspuns:

Mie mi-a placut cel mai mult "Three's company" - http://www.imdb.com/title/tt0075596/
Suuuper serial! Mi-am cumparat DVD-ul cu prima serie de pe Amazon si am ras la fel de mult! :)

| chery a răspuns:

Mie mi-a placut Senfeild, este relaxant si amuzant.

| aumih16 a răspuns:

Mie mi-a placut mash academia de politie seinfeld astea sunt bune! e drept au mai fost familia bundy! da ala e naspa rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seinfeld, pentru ca toate glumele lor se leaga intre ele intr-un mod rapid...gen bulgarele de zapada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mult... mi a placut...Filumul despre viata tuturor adolescentilor despre viata noastre... cemai despre noi...este filmul 17 difuzat in 2008 daca nu ma insel pe prima...ador filmul ala...pentru ...pentru...ca ne arata cum e sa traiesti dur...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nip/tuck si weeds. cele mai smechere laughing

| Francii99 a răspuns:

AVATAR-pentru ca e un film SF si cu o grafica excelenta mai ales daca e vazut p HD sau blue-ray :X:X:X
BLADE-pentru ca e un film sangeros si in acelasi timp cu evenimente f realistewinking

| delia_8014 a răspuns:

doc martin; umor britanic de cea mai inalta clasa

Întrebări similare