| Teardrop:] a întrebat:

Ce film va place si de ce? spuneti-mi si mie niste filme tari?

Răspuns Câştigător
| BabyWL a răspuns:

A walk to remember
Sweet november
If only
pentru ca sunt din categoria drama/romance. si sunt din categoria de filmele care imi plac mie cel mai mult.

Sunt niste povesti de dragoste foarte interesante si foarte frumoase. Merita vazute!

In caz de te vei uita la vreunu iti urez vizionare placuta!

11 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Marley and me-o comedie romantica

eileen
| eileen a răspuns:

Mi-a placut If only, este pentru romantici incurabili, dupa film mi-am apreciat iubitul de o mie de ori mai mult.

| kh1ss a răspuns:

P. s i love you. pentru ca mi-a placut si cartea tongue

| joy a răspuns:

A walk to remember. m-a impresionat povestea!

| Alexandrinaa a răspuns:

"Dangerous beauty" (Frumoasa venetiana) - cum poate o femeie sa razbeasca in lumea barbatilor, intr-o perioada oribila: inchizitia de la sf evului mediu!
"Ghost town" - un film nou, despre viata unui dentist monoton care descopera ce inseamna sa lasi nesimtirea la o parte si sa ajuti atunci cand ai ocazia, respectiv satisfactia pe care o ai atunci cand ajuti
"School of rock" - o comedie f amuzanta si educativa, cum poti sa faci o scoala si cum sa-i atragi pe copii sa fie langa tine prin ceva atractiv, chiar daca ai folosit un procedeu ilegalhappy scopul a fost bun happy Altele, cred ca o sa primesti destuule

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Arunca o privire si pe IMDB Top 250
http://www.imdb.com/chart/top
Oricine e pasionat de filme ar trebui sa incepa sa vada de aici. Toate genurile, si clasice si filme noi. Toate excelente.

| sergiu2525 a răspuns:

Cele mai tari comedii razi de pocnestilaughing-scary movie 1, 2, 3, 4 /clasicele academia de politie toate/bruce almighty/3 frati de belea/ace ventura pet detective/college road trip/eurotrip/don`t be a menace/home alone 1, 2, 3, 4/just visiting/siguranta nationala/taxi 3, 4/wild child. vezi care iti plac!

| afrodita17 a răspuns:

Eden lake... e super...

| hashe86 a răspuns:

Twilight mi a placut mult si mi se pare ca nu sunt singurul
10000bc
the reader
apocalypto
milk

| claudiarebecca a răspuns:

Slumdog millionaire
vicky christina barcelona - filme tari
de placut imi plac multe... anyway printre primele pe lista sunt lord of the rings, miss potter, diverse comedii etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Million dollars hotel. Pentru oameni inteligenti si care pot face o paralela cu ceea ce se intampla in jurul nostru.

Întrebări similare