Ahhh imaginatia mea e nelimitata
Sa se numeasca :"Do you love the vampires?"
Despre un baiat [Taylor Launder sper cam scris corect numele de fam] care e vampir[stiu ca suna ciudat] si ca ademeneste fete, se culca cu ele sh dupa aia le omoara . Si sa se indragosteasca pana la urma de o fata [eu ] dar ea sa nu-l prea placa la inceput.Si el va incerca so convinga. Dar ea tot nu vrea.Si baiatu` asta vrea sa se siuncida adica in seara cu luna plina sa-si dea foc . Cand fata afla, vine si-l salveaza si se indragosteste de el. Dar, o fata [Ashley Tisdale] care nu a murit si-a fost transformata in vampir vrea sa-l omoare. Si va las in suspans . Continoarea la alta sueta .
Eu zic sa ne adunam, formam o echipa si poate, facem cumva un film. Low budget, cum o fi...parodii la jocuri video, comedie, actiune, drama... ceva trebuie sa iasa.
JUUUUST SAYN' ( °_°)
Sicer eu am 1 milion de idei foarte tari de scenariu insa mi-e sila sa le pun pe hartia digitala
Am mai multe subiecte de film pe care as vrea sa le discut: crimele de razboi ale armatei rosii, rusia sovietica, revolutia din 89, razboiul rece, Marthin Luther King, conferinta de la Wannsee, Reinhard Heynrich etc.
Evident dramatizari dar cu mesaje concise.
Bine, asta e o idee personala (am de gand sa scriu un fanfic), cred ca o voi numi ''Dragonul renegat'' (si aici nu ma refer la creaturi mitologice care ''scuipa'' flacari ci la dorinta omului de a fi tot timpul mai bun decat ceilalti, ura pe care o acumuleaza in urma renegarii)intr-adevar am niste idei complicate (am vreo trei titluri in cap momentan)ma rog, ideea e ca-n rolul principal l-as pune pe Jared Leto (pe el l-as baga si intr-un film pentu adolescenti, o alta idee de-a mea )intr-un rol negativ as pune-o pe Catherine Zeta Jones (sau in Unborn), Daca ati auzit de Final Fantasy (renumitul joc de playstation japonez)ei bine as lua personajele de acolo si as face o varianta animata a filmului Twilight (imaginatia mea n-are nicio limita)imaginati-va un Cloud Strife in rolul lui Edward Cullen, sau Crisis Core in rolul lui Jacob (varcolacul). Dar ma rog astea sunt doar vise de vara
Brokeback Mountain 2 cu Kate Beckinsale, Keira Knightley, Ellen Page etc
serios acum, ceva gen Oceans 11-13 cu DeNiro si Pacino, ar fi genial
zuzi_4846 întreabă: