anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce filme romanesti v-au placut cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| galileo a răspuns:

Ceau. Mi-a placut mult filmul Romanii, Americanii si Petrolul.

10 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Veronica, Pistruiatul, Liceenii, Numai iubirea,...

eileen
| eileen a răspuns:

Veronica, Pistruiatul, vor fi preferatele mele mereu.

| andreutz a răspuns:

Filantropica si Liceenii...acum sunt foarte nerabdator sa vad cum e ala nou, Tache! happy

| DenissaDeea a răspuns:

Nea Marin Miliardar(Cu Amza Pelea)Nemuritorii(Sergiu Nicolaescu)

| cristi a răspuns:

Liceenii

| Ecaterina a răspuns:

Mi'a placut filmul rominesc ''Margo''care reflecta realitatea crunta a vietii atunci cind fiica este fortata de catre insusi tatal sau vitreg sa se prostitueze. Ea isi gaseste mingierea in comunicarea cu prietenile sale si faptul ca tinea un jurnal cu ajutorul unei camere de filmat.Atunci cind moare mama sa ea se intoarce in satul natal din care plecase cu multi ani in urma iar aici ea este nevoita sa confrunte realitatea dureroasa:toata lumea stie ce se ascunde in spatele aparentei ei reusite in viata adica faptul ca ea este o prostituata. Cel care reuseste sa'i schimbe cursul destinului este fotograful unei reviste mondene care se indragosteste de ea Iar Margo ii propune un joc:Numarul de telefon in schimbul unei cereri in casatorie... Dupa parerea mea e un film rominesc ce merita vazut...

| Cucos_Constantin_1996 a răspuns (pentru Ecaterina):

Unde pot sa vad si eu filmu?

| pisika a răspuns:

California Dreamin'

| irynna a răspuns:

Veronica era preferatul meu cand eram copil, nu ratam nici reluarilebig grin, si Liceenii Rock'n roll. ceva mai tarziu

| Ys a răspuns:

Mie meau placut filmele romanesti de pe programul acasa:Iubire ca in filme, Numai iubirea, Razboiul sexelor, Lacrimi de iubire...cam atat