Ai dreptate! In vremurile noastre se practica genul eterogen. Nu mai exista horror pur, ci combinat fie cu thriller, comedie, actiune, sadism si sf, fie in alte combinatii. Totusi, raman fan horror, comedii si sf. Cele de comedie imi mai ia din stresul cotidian, cele sf imi arata cam catre ce viitor ne indreptam, iar cele horror le adooooor, ca ma fac sa-mi infrunt imaginatia bogata, si sa constientizez ca n-am de ce sa-mi fie frica cand ma duc pe intuneric la baie si-mi vad reflexia in oglinda, iar imaginatia o ia razna si mi se pare ca eul meu din oglinda ma pandeste ca sa ma traga inauntru si sa ma spintece, sau mi se pare ca vad copii pe la colturi care se grabesc sa-mi rupa picioarele, sau mi se pare ca vad cadavre in cada, si mii de alte produse ale imaginatiei mele zburdalnice.
Imi plac foarte mult thrillerele juridice si medicale. Imi plac filmele politiste clasice, adica NUMAI ecranizari dupa Agatha Christie sau Georges Simenon. Imi plac dramele.
Nu suport SF-urile, filmele horror si telenovelele.
Iar din an in paste, mai merge si cate o comedie, dar nu chiar din aia cu idioti care aluneca pe coji de banane.
Salut! Imi principal imi plac filmele de comedie (dar sa fie de bun gust) - pentru ca ma fac sa ma destind, sa ma simt bine indiferent de starea pe care o am, sa uit de probleme, si cele animate (pentru ca redescopera in mine bucuria de a mai fi copil).
Agreez si filmele de actiune si de groaza, dar doar pe cele care nu au in continutul lor violenta extrema si sadism.
In rest, filme care fac parte din celelalte genuri vizionez foarte rar.
Toate bune
Eu ma uit numai la comedii d'astea animate sau actiune.desii unele deja ma plictisesc ca au cam aceeasi actiune nu mai produc astia nimic nou.noroc cu M. J's This is it