Imi place sa dansez, sa cant, am facut lupte,imi place sa pictez, sa scriu, sa ma plimb,sa vizitez chestii,sa ma joc, sa fac poze, sa fac oamenii sa rada, sa fac gimnastica, sa ma laud:)) :))
sa probez haine cand merg la cumparaturi etc...:X
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Desen/pictura si calatoriile. (din care ies cu mai multe schite ale locurilor decat cu poze)
Fotografia[daca vrei sa vezi poti cauta pagina mea de facebook: Denisa Maria Photography], cantatul la chitara si scrisul pe blog [atitudineslaba.blogspot.com] dar tu?
Desenul, chitara, pictura, scrisul, calatoriile, cititul, fotografia (mai rar) etc.
Desenez,cant,pictez,cant la chitara,am grija de animale,merg in parc,fac cumparaturi,stau cu prietenii, editez poze, editez videoclipuri, fac origami, creez accesorii si elemente vestimentare simple...etc.
Am multe hobby-uri)
In principal viata mea este dansul, e un stil de viata, imi place si sa desenez (de cele mai multe ori ador in culoare, dar si in creion), fac rmx-uri, fiind la liceu mate-info (intensiv info) ador sa lucrez in css, sa fac site-uri, in principiu cu designul, dar si programarea. Acestea la combin cu sportul, mult sport: jogging, fotbal, volei, handbal. Ah si ador activitatile in aer liber.
ColorixRainbow întreabă: