| CrySs_9195 a întrebat:

Ce hobby-uri avetzi?

3 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Mă uit în gol, fac rime tâmpite, fac în minte scenarii la care râd singură, desenez miercurea și toamna, mă gândesc dacă există vreo chestie în lumea asta pe care-aș putea s-o spun fără să țipe colega de bancă la mine, salivez după tricouri găsite pe net, cânt până pleacă frate-miu din cameră, fac ture de la laptop la frigider, deschid frigiderul și mă holbez în el fără să iau nimic de-acolo, scot aberații pe internet, țip la papagal (și el la mine) până răgușește unul dintre noi, pun hârtii pe bunică-mea când adoarme, încerc să-mi pun picioarele după cap... mai vrei?

| Anduciu a răspuns:

Unul pentru care sunt considerata o ciudatalaughing. Ador gainile, bibilicile si porumbeii, sunt una dintre cele mai mari bucurii ale mele.Incerc sa-mi gasesc, in timpul scolii, de minim 3-4 ori pe saptamana timp sa ma ocup de pasari.Pur si simplu ma relaxeaza.Sentimentul pe care il am cand stau rezemata de nuc si privesc pasarile cum se plimba prin curte, cand porumbeii se suie pe mainile/capul/genunchii mei, cand 50 de fiinte alearga spre mine imediat ce intru pe poarta e unic.happy

| ZippyCata a răspuns:

Desenul ^_^

Întrebări similare