Ceva in casa care sa ramana in amintirea ei pentru totdeauna
Eu i-am cumparat mamei mele un parfum Little Black Dress de la Avon si ii voi mai lua un buchet de flori si o felicitare frumoasa. Poti sa-i iei si tu la fel, va aprecia.
Un ghiveci cu flori şi tradiţionalul "mărţişor", împreună cu urările de rigoare", din felicitare!
Un parfum, o cutie de bomboane, flori, ceva ce isi doreste de mai mult timp, o cana pe care sa-i imprimi un msj frumos, bilete la film pentru toata familia. sigur va fi fericita sa fiti cu totii`, micul dejun la pat. se va simti cea mai rasfatata.` sunt ff multe idei . sper ca te-am ajutat
Un buchet de flori, o cutie de bomboane, si/sau o poza/colaj cu membrii familiei.
Sărut mîna poți să-i faci o surpriză și să-i cumperi un cd cu muzica dînsei preferată, s-au un dvd cu filmul preferat, ceva la care nu se aștepta, dar totuși să-i faci o surpriză plăcută, nu ceva neaparat costisitor, știi tu gestul contează. Succes.
Și dacă la servici stă în picioare, sigur o să aprecieze un masaj făcut de tine.Succes și poate-mi dai fundița, dacă ți-au plăcut ideile.Doar dacă vrei.
O rama pentru o fotografie cu voi doi sau cu familia sau numai cu tine si o floare
Eu cand eram mai pitica ii faceam mamei o felicitare, gen martisor cu tot felul de flori decupate din reviste dar cel mai important nu era asta, era mesajul pe care il scriam pentru ca venea din inima, exprimam in cuvinte ceea ce in ziua de azi unii se amagesc, ca pot cumpara cu bani.
Pai parerea mea este sa nu ii iei flori deoarece acestea se usca mai bine ii iei ceva ornament sau o pereche de pantofi niste farduri sau ce crezi ca ii lipseste cupara-i ceva pe care poate sa il pastreze
Un bibelou.sau un buchet de flori.sau ceva ce stii ca i-ar place.eu i-am luat un trandafir la ghiveci