| CubDeGheață a întrebat:

Ce`i ma asta? straight face
De fiecare data cand deschid site`ul :
ATEI, RELIGIE, CREDINTA...

A dat credinta in voi? Sunteti asa curiosi?
Acuma v-a gasit dorinta de informare? Pana acum nu v-a interesat...

Ce atat zarva cu religia asta? Cine ma lamureste si pe mine? o. O

Vine Apocalipsa si acum incepe sa credem in Dumnezeu?
Pana acum "Da`mi Doamne, "Ajuta`ma Doamne" Niciun multumesc, acum toata lumea pune intrebari despre atei, credinta, ortodocsi... Bla bla bla.

[Nu vreau sa ma cert cu voi. Daca aveti vre`un raspuns legat de intrebare dati`l. Sa nu imi sariti in cap ca doar am intrebat big grin]

Pace`n lume!batting eyelashes

12 răspunsuri:
| evostyle7 a răspuns:

De ce esti falsa?
Atunci cand pui o intrebare, asuma`ti faptul ca poti primi orice raspuns. Nu te mai apara cu vesnica replica "nu imi sariti in cap". Nu te forteaza nimeni sa o postezi, oricum.
Si pana la urma, de cand starneste religia dorinta de informare? Asta e un instinct, deci nu depinde de orientare religioasa ( indiferent daca o ai sau daca nu ).
Sau vrei sa ne intimidezi ( ateii )?

| CubDeGheață explică (pentru evostyle7):

Nu am astfel de intentii. Multumesc pentru sfat si pentru raspuns! happy Apreciez orice critica si orice sfat caci nu sunt genul care se supara si probabil pe viitor imi voi asuma raspunderea pentru ce scriu si cum ai spus si tu voi accepta orice raspuns. Mersi!

| evostyle7 a răspuns (pentru CubDeGheață):

Din intrebare mi s`a parut ca gandesti childish. Din raspuns mi-am schimbat parerea. Dupa cum cred ca ai observat, categoria religie are cele mai putine intrebari ( deocamdata, pentru ca este noua ) dar in acelasi timp intrebarile acestei categorii au cele mai multe raspunsuri. Pentru ca vor exista vesnic conflicte intre atei si credinciosi, dar credinciosii nu`si dau seama ca sunt patetici, pentru ca in cruciade se omorau intre ei doar pentru ca unii credeau intr-un dumnezeu si altii in altul. Si sa nu mai zicem cazuri si cazuri in care inchid ochii si isi creeaza propria lume pentru a`si apara prietenul imaginar asa fara scrupule si argumente solide. In fine, sunt prea multe de discutat pe tema asta, nu s`a ajuns la o concluzie din 10000 de comentarii, n`o sa ajung nici eu dintr`unul singur. Succes.

Eu sunt crestina, dar sincer cred ca ateii sunt oameni ca si mine. Niciodata nu m`am gandit sa fac discriminari straight face. Si nici nu vreau s`o fac. Nu`mi pasa ce religie e cel de langa mine, ce rasa sau ma rog...ai prins ideea,atat timp cat exista intelegere. Oricum, se discuta foarte mult pe tema religiei. Si am vazut ca nu mai emult pana la conflict, daca nu cumva s-a produs si n`am fost eu pe farza.

| CubDeGheață explică (pentru CubDeGheață):

Ce religie are * [eh blushing. Mai gresesc si eu].

Inca ceva, da stiu vorbesc mult rolling on the floor [mai bine zis scriu]. Nu sunt genul de crestin obsedat. Nu merg Duminica la biserica.Am prieteni atei si sunt chiar unii dintre cei mai buni. Nu vorbesc prea des de religia mea... pentru ca nu simt nevoia. In concluzie. Ateii si Crestinii tot oameni sunt. Trebuie sa ne intelegem.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru CubDeGheață):

"Nu`mi pasa ce religie e cel de langa mine, ce rasa sau ma rog."
Noh, cand ala de langa mine se camufleaza mai bine in noapte datorita tenului...parca am mai mare grija la buzunare big grin

| CubDeGheață explică (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

rolling on the floor. Ok.ok. Poate sunt si eu puuutin rasista whistling.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Facem religie la scoala de mici, e de inteles daca suntem...credinciosi (sau mai bine zis indoctrinati).

Sa fi fazut fata profei de religie in liceu cand i-am zis ca-s ateu. laughing Am fost singurul cu nota de 5 la religie...

| CubDeGheață explică (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Silviu. Pentru ca nu am cum sa-ti raspund la mesajul privat pe care mi l`ai trimis din cauza statului de junior si nu am gasit o alta cale o fac aici. Sper ca nu va deranja pe nimeni. Nu bagati de seama ce voi scrie acum [decat Silviu] : Hehe ^^ Sarumana! rolling on the floor Dar sincer nu ma prea pasioneaza pe mine funditele astea. Raspund pentru ca sunt un bun samaritean laughing si imi place sa-i luminez pe altii [unde e nevoie]. Oricum, placerea a fost de partea mea sa raspund. O seara cat mai frumoasa! >big grin

| CubDeGheață explică:

Incepem * [Greseala mea] blushing

| CubDeGheață explică:

Nu ma refeream la o anumita persoana ca nu am nimic cu nimeni. Intrebam la general.

E ceva legat de religia asta. Batalia intre atei si ortodocsi de care ar trebui sa stim si noi? raised eyebrows

P.S. Multumesc de raspuns diamond33