Sincer să fiu mă atrage în principal cu arată, cum se comportă, cu cine umblă și cum vorbește cu mine și cu cei din jur!
Acum să o luăm în general, uni băieți se uită din prima la: față, păr, sâni, fund, picioare etc, atrăgândui mai mult cum arată decât cum se comportă sau gândește, deoarece până la urmă toți suntem băieți și toți suntem atrași de cam aceleași lucruri!
Aspectul fizic, majoritatea privim faţa si gura si ochii, parul, apoi privim sanii, fundul etc
In primul rand faptul ca e fata si sa fie cat de cat frumusica, adica atunci cand iesi cu ea la o intalnire, sa nu o intrebe lumea daca la ea a venit Halloween-ul mai repede.
Cum arata marfa. Pretentiile sunt diverse. Tie iti plac toate fructele?
Sanii si atat.
Florentina bate campii, probabil din cauza ca are sanii mici
Pe mine sincer, ma intereseaza sa nu fie o fata care umbla cu toti baieti. Desigur ca conteaza cum arata o fata, ca nu as vrea sa umblu cu una care arata ca o maimuta sau un elefant, deci prima oara infatisarea conteaza xP. Dar ce este cel mai important, ce ma atraga pe mine la o fata este felul in care se comporta
Depinde la ce fel de baieti te referi, unii se multumesc doar cu corpul, insa altii vor ca fata sa aiba si un intelect pe masura lor.
Nu conteaza, voiam pararea voastra, fiecare cum gandeste, asta voiam, acum am vazut!
Aspectul fizic: Eu ma uit prima oara la ochi, par, fizic si dupa cel mai important ZAMBETUL!
Ando1dul întreabă: