Du-te in oras cu prietenii vedeti un meci, jucati un biliard, la club, sau acasa chemi 2-3 prieteni si va uitati la un film sau jukati ceva funda?
Sa desenezi, sa te uiti la un film/anime, un sport poti chiar sa si citesti, sa iesi afara cu prietenii....depinde acum si ce vrei sa faci
Uita-te la filme/seriale, citeste ceva, picteaza, deseneaza, asculta muzica si danseaza prin camera, invata sa faci bratari de prietenie, joaca-te pe calculator, plimba-te, iesi cu prietenii pe afara.
Pai eu zic sa faci ceea ce iti place tie, eu de obicei ascult muzica, ma relaxez la un film bun, ies cu prietenii la un suc etc.
Ai putea sa practici un sport care iti va ajuta mult corpul in dezvoltarea sa, la scoala, la sport. Eu practic de 4 ani arte martiale si imi place mult. Incearca si tu!
Pentru mine flmele sint cele mai bune remedii pentru uciderea timpului. Cauta si priveste filme interesante
-Păi...
-De obicei poţi citi o carte, să pictezi, să joci jocuri pe internet, să socializezi pe internet sau... şi mai bine! poţi să socializezi faţă în faţă cu cineva.
-Sper că ţi-a fost de folos răspunsul meu...
-Poot primii fundiţa?
DaciaRomania întreabă: