| Windwalk3r a întrebat:

Ce imi propuneti sa fac in timpul meu liber?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O tura cu bicicleta...

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te uiti la un film cu prietena,asculti muzica,iesi la joaca, dai o plimbare, poti sa faci sex, etc, sunt n* lucruri sa faci in timpul liberwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să arunci cu pietre în geamuri.

| florynmondialul a răspuns:

Du-te in oras cu prietenii vedeti un meci, jucati un biliard, la club, sau acasa chemi 2-3 prieteni si va uitati la un film sau jukati ceva funda?

| MentalHolocaust a răspuns:

Sa desenezi, sa te uiti la un film/anime, un sport poti chiar sa si citesti, sa iesi afara cu prietenii....depinde acum si ce vrei sa faci tongue

| smokee a răspuns:

Uita-te la filme/seriale, citeste ceva, picteaza, deseneaza, asculta muzica si danseaza prin camera, invata sa faci bratari de prietenie, joaca-te pe calculator, plimba-te, iesi cu prietenii pe afara.

| Idka a răspuns:

Pai eu zic sa faci ceea ce iti place tie, eu de obicei ascult muzica, ma relaxez la un film bun, ies cu prietenii la un suc etc.

| AdDyTzZuU a răspuns:

Sa te duci la cassino daca ai bani...

| 1andrew5 a răspuns:

Ai putea sa practici un sport care iti va ajuta mult corpul in dezvoltarea sa, la scoala, la sport. Eu practic de 4 ani arte martiale si imi place mult. Incearca si tu!

| Grigore1996 a răspuns:

Pentru mine flmele sint cele mai bune remedii pentru uciderea timpului. Cauta si priveste filme interesante

| Nicoleta10N a răspuns:

-Păi...
-De obicei poţi citi o carte, să pictezi, să joci jocuri pe internet, să socializezi pe internet sau... şi mai bine! poţi să socializezi faţă în faţă cu cineva.
-Sper că ţi-a fost de folos răspunsul meu...
-Poot primii fundiţa?

Întrebări similare