| alexandraskizwx a întrebat:

Ce imi recomandati? Nikon d90, d3200 sau d3100? sunt confuza. laughing multumesc. happy

8 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

D90 este o varianta mai veche, dar foarte ok, cateva functii pe care nu le au cele din seria entry level (D3xxx), dintre care cea mai importanta este prezenta motorasului de af in body, adica iti ofera compatibilitate cu multe alte obiective, pe cand pentru restul o sa ai nevoie doar de obiective AF-S.

D3200 este varianta imbunatatita a lui D3100 si dupa parerea mea nu merita, avand in vedere diferenta mare de pret si imbunatatirile (practic insesizabile).

Iti recomand asa: daca ai 2000 de lei mergi pe D3100 + 18-55 vr, sau daca ai 2500 de lei, uite-te dupa kit-ul D90 + 18-55 vr.

| DimLight a răspuns:

Http://snapsort.com/compare/Nikon-D3200-vs-Nikon_D90

cum zicea alexandru daca iti permiti ia d7000

| alexandraskizwx explică (pentru DimLight):

E prea scump... straight face aprox 7000-8000 de lei. nu as investi atata pentru un aparat, cu toate ca sunt convinsa ca face poze exceptionale. multumesc pentru raspuns. big grin

| TsSoFoOLiTa a răspuns:

Eu iti recomand D3000.

| Zebastian a răspuns:

Eu iti recomand de la Sony HX9V... poze super clare, filmare full HD, poze 3d, gps pentru a localiza unde ai facut poza/pozele (drag and drop si iti creeaza o harta a traseului unde ai fost...) si cel mai important (pentru mine cel putin) incape in buzunar. stiu pe cineva care isi vinde SX130 (adus din state) pentru as lua asa ceva. daca te intereseaza SX 130 zi-mi.

| DimLight a răspuns (pentru Zebastian):

Sony HX9V nu are raw din cate stiu..deci e la alta categorie fata de nikoanele alea. pentru inceput un 3100 e bun.

| DimLight a răspuns (pentru DimLight):

Am vrut sa scriu 3200 sau na..care iti place si iti permiti si d90 are niste chestii pe care 3000urile nu le au

| Alexandru_Radu_1997_sil0 a răspuns:

DACA ai bani eu iti recomand Nikon d7000

Întrebări similare