| alina14 a întrebat:

Ce inseamna 3D? ca am vazut ca sunt unele programe sau jocuri care scrie ca sunt in format 3D.

16 răspunsuri:
| Catalion a răspuns:

Tu cand te uiti in jurul tau, vezi totul in 3D. Asta inseamna 3D, ca vezi imaginile din jocuri ca si cum ai fi tu in joc si ai vedea ce se petrece acolo cu ochii tai.

| Vizitiul a răspuns:

3D inseamna 3 dimensiuni, latime, lungime, inaltime, adica vezi cubul ca si cum ar fi in realitate, vezi mamutul venind spre tine.

| Elena1234456 a răspuns:

3D - trei dimensiuni happy.

| lifeistough a răspuns:

Inseamna ca iti trebuie ochelari 3D pentru a le vedea in 3D(in relief)!

| anonul a răspuns:

Cred ca 3D inseamna orice facut 100% pe computer thinking cred asta deoarece ei au facut si ceva anime-uri 3D, si grafica lor arata ca si cele obisnuite, asa ca... poate am dreptate happy

| BDoruAndrei a răspuns:

Practic 3D inseamna tridimensionalitate, adica profunzime de camp, senzatie de realism. Fiecare ochi vede o alta imagine. Se proiecteaza aceeasi scena pentru ambii ochi, dar este descrisa din perspective usor diferite.

Imaginea stereoscopica (tridimensionala) poate fi obtinuta printr-o varietate de metode. Echipamentele de filmare sunt formate din camere care inregistreaza o imagine din doua perspective. Un sistem special de proiectie suprapune imaginile pe acelasi ecran cu ajutorul unor filtre de polarizare, iar ele pot fi private clar cu ajutorul unor ochelari special conceputi.

Citeste mai mult pe: http://procinema.ro/stiri/ce-inseamna-3d.html#ixzz1cxHoiD4A

| dada_2571 a răspuns:

3D = three dimentions, adica trei dimensiuni

| papushikroz a răspuns:

3D ineamna tri-dimensional.Imaginile proiectate au inaltime, lungime si latime. Dar pentru a vedea un film, de exemplu, 3D ai nevoie de ochelari.Aceia iti vor da senzatia ca tu te aflii in mjlocul actiunii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrati aici :D http://www.albinutze.net/vot.php?r=dumitruovidiu30

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Xd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tridimensionale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tridimensional

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta ma intreb si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prosti pentru copii(hehe)

| laura909 a răspuns:

3d... înseamnă ceva tri-dimensional.

| cristinutzza a răspuns:

Pai... din cate stiu eu tridimensionale... Pachetele software de grafică 3D computerizată sunt programe sau colecţii de programe utilizate la crearea de grafică 3D cu ajutorul computerului. Fluxul de lucru constă de regulă din mai multe etape în care studiourile folosesc diverse programe pentru a crea obiecte 3D pentru film şi jocuri, şi articolul de faţă prezintă doar o parte din pachetele software utilizate. Dacă eşti începător în domeniul graficii 3D, oricare dintre pachetele de top e de regulă suficient pentru a începe să înveţi lucrul în domeniu. Ţine minte că animaţia 3D poate fi foarte dificilă, consumatoare de timp şi neintuitivă; e foarte probabil să ai nevoie de un profesor sau de o carte de studiu. Majoritatea pachetelor high-end au versiuni gratuite destinate învăţării programului de către persoanele particulare.