| cde a întrebat:

Ce inseamna cand versi din greseala vin? Sau cand visezi un cal?

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

In mod sigur nu inseamna nimic.Visul este o invalmasire de ganduri si imagini.Pe Google exista si un dictionar de vise.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca versi vin din greseala, inseamna ca vei pati o rusine, iar daca visezi''cal'' inseamna, dorinta de a fi liber, sau dorinte sexuale refulate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dia cand visezi cal e soarta.prieten,iubit,maritis,ceva in directia asta.sotia mea visa soricei de cate oti a ramas insarcinata.si a avut baieti. iar cand a visat ca i-a dat mama mea, o floare, a nascut-o pe fetita mea.

| ione840524 a răspuns:

Buna Dia. Iata ce am gasit eu cand iti apare calul in vis: Cal - Daca e alb, e semn bun, esti iubit de oameni si e semn de casatorie pentru fete; daca e negru, e semn rau, de intristare; daca il calaresti, e semn de desfrinare; daca il vezi alergind, e semn bun de petrecere si cistig; daca paste, e semn bun, de fericire in casnicie, dar si de o suparare mare pentru o paguba neinsemnata; daca trage trasura in care te afli, e semn bun, de viata imbelsugata, lipsita de griji; daca te loveste, e semn bun, de bogatie; daca sare, e semn rau de primejdie; daca e gras, inseamna bucurie, daca e slab, inseamna veste rea; daca e rau, inseamna paguba; daca are sa, e semn de oaspeti; daca vezi cai morti, e semn rau, de nefericire; daca vezi o herghelie, e semn mare de placere;
Despre faptul ca visezi ca versi vinul nu stiu ce ar putea insemna, eu am gasit doar cand iti apare vinul in vis, si anume ce e scris mai jos:
VIN: (bun, scump) rezultatele bune ale eforturilor tale, atrage atentia asupra potentialului tau, asupra valorii tale si calitatilor tale deosebite; (rau, acru, amar) rezultate nedorite in munca ta, greseli care au facut sa pierzi tot ce ai incercat sa faci, efecte neplacute ale eforturilor tale; una ai urmarit, si altceva ai obtinut; schimbare nedorita de sens; intentiile tale bune au avut efect contrar; (alb) delicatete, sensibilitate, viata ta sentimentala pura, sufletul tau: (rosu) pasiune, placere, dorinte intense, chef de viata, viata ta sentimentala pasionala, erotism; poate atrage atentia asupra sanatatii tale, asupra sistemului circulator sau inimii.

| aanya a răspuns:

Azi noapte am visat un cal frumos puternic, tragand un camion mare, eu mergeam paralel cu camionul eram pe trotuar, vazand acest cal am ramas uimita zicand -Doamne saracu cal- iar atunci calul s-a oprit in loc si ma privit cu niste ochi mari speriat iar atunci imediat, cineva din camion a strigat Hai odata dar va zic era puternic frumos urca un deal, nu era negru nici maro intre aceste doua culori. o fi ursitul meu? sa inteleg ca are o mare greutate pe care o duce in spate. daca stie cineva sa imi zica si mie Multumesc ^__^