In mod sigur nu inseamna nimic.Visul este o invalmasire de ganduri si imagini.Pe Google exista si un dictionar de vise.
Daca versi vin din greseala, inseamna ca vei pati o rusine, iar daca visezi''cal'' inseamna, dorinta de a fi liber, sau dorinte sexuale refulate.
Buna Dia. Iata ce am gasit eu cand iti apare calul in vis: Cal - Daca e alb, e semn bun, esti iubit de oameni si e semn de casatorie pentru fete; daca e negru, e semn rau, de intristare; daca il calaresti, e semn de desfrinare; daca il vezi alergind, e semn bun de petrecere si cistig; daca paste, e semn bun, de fericire in casnicie, dar si de o suparare mare pentru o paguba neinsemnata; daca trage trasura in care te afli, e semn bun, de viata imbelsugata, lipsita de griji; daca te loveste, e semn bun, de bogatie; daca sare, e semn rau de primejdie; daca e gras, inseamna bucurie, daca e slab, inseamna veste rea; daca e rau, inseamna paguba; daca are sa, e semn de oaspeti; daca vezi cai morti, e semn rau, de nefericire; daca vezi o herghelie, e semn mare de placere;
Despre faptul ca visezi ca versi vinul nu stiu ce ar putea insemna, eu am gasit doar cand iti apare vinul in vis, si anume ce e scris mai jos:
VIN: (bun, scump) rezultatele bune ale eforturilor tale, atrage atentia asupra potentialului tau, asupra valorii tale si calitatilor tale deosebite; (rau, acru, amar) rezultate nedorite in munca ta, greseli care au facut sa pierzi tot ce ai incercat sa faci, efecte neplacute ale eforturilor tale; una ai urmarit, si altceva ai obtinut; schimbare nedorita de sens; intentiile tale bune au avut efect contrar; (alb) delicatete, sensibilitate, viata ta sentimentala pura, sufletul tau: (rosu) pasiune, placere, dorinte intense, chef de viata, viata ta sentimentala pasionala, erotism; poate atrage atentia asupra sanatatii tale, asupra sistemului circulator sau inimii.
Azi noapte am visat un cal frumos puternic, tragand un camion mare, eu mergeam paralel cu camionul eram pe trotuar, vazand acest cal am ramas uimita zicand -Doamne saracu cal- iar atunci calul s-a oprit in loc si ma privit cu niste ochi mari speriat iar atunci imediat, cineva din camion a strigat Hai odata dar va zic era puternic frumos urca un deal, nu era negru nici maro intre aceste doua culori. o fi ursitul meu? sa inteleg ca are o mare greutate pe care o duce in spate. daca stie cineva sa imi zica si mie Multumesc ^__^
Nixs întreabă: