Ca in scut timp/curand o vei intalni/cunoaste acea persoana.asa mi s-a intamplat mie, un vis asemanator, acea persoana mi-a devenit sot.
Nu stiu ce inseamna.Incearca sa cauti pe un dictionar de vise.Nu stiu sigur site ul dar cauta pe google...si eu am vise din astea ciudate
Probabil te-ai indragostit de un personaj imaginar creat de tine, memoria creierului stocheaza o grozavie de imagini in timp real iar cand apuci sa dormi in timpul somnului, visezi in mare parte gandurile care te-au strofocat in ultima vreme sau in trecut, iar daca in ultimul timp tu te-ai gandit numai la iubire, visele iti indeplinesc dorintele ireale, adica cele care nu exista in realitate, daca mai incerci sa adormi cu tipul din visul tau s-ar putea sa-i descarci o energie astfel incat sa-l intalnesti cu adevarat in realitate
Nu stiu... dar am si eu vise asemanatoare ...am vsat azi-noapte ca mam intlnit cu un baiat si el ma placea mul., .si am inceput si eu sa il plac siapoi eram impreuna ...chiar mi-a plaut la nebunie visu asta... ce tare ar fi sa devina realitate... dac as putea sa stiu cine era baiatul acela...
Este un cunoscut de care iti place mai mult decat partenerul(nu visam persoane care nu le cunoastem)