Basma curata, aia daca e sa ai gagic mai zic ca te gandesti la el si ca il pretuiesti dar daca esti singur/a visurile sunt ca niste pasari migratorii
Nu inseamna nimic, e doar un vis, sau inseamna ca te gandesti prea ult la el e o tampenie da na
Buna! Faptul ca visezi persoana iubita arata ca te gandesti foarte mult la persoana respectiva, pentru ca visele sunt proiectiile gandirii tale de peste zi, ori odata ce toata ziua ai visat co ochii deschisi la ea/el, noaptea vei visa pe acel cineva. Daca insa vrei sa-i dai o semnificatie simbolica...sensurile sunt nelimitate pentru ca numai tu stii ce se petrece in tine atunci cand te gandesti la cineva drag. Spre exemplu, daca adormi seara cu gandul la ceva/cineva, exista probabilitatea ca in vis sa continui acel gand, insa in alte ipostaze, chiar daca obiectul/persoana centrala ramane aceeasi.Asa ca, succes la visat . Uitasem sa intru in cont . Sper ca te-am ajutat!
Stiintific: ca te gandesti la ea.
traditional/interpretarea viselor: cine stie ce semn este si ca poate mori. te insori etc, in functie de cartea/autorul citit.
PS:eu cred in varianta 1 dpdv al viselor si nu in balivernele despre interpretarea viselor in mod traditional.
Buna! Faptul ca visezi persoana iubita arata ca te gandesti foarte mult la persoana respectiva, pentru ca visele sunt proiectiile gandirii tale de peste zi, ori odata ce toata ziua ai visat co ochii deschisi la ea/el, noaptea vei visa pe acel cineva. Daca insa vrei sa-i dai o semnificatie simbolica...sensurile sunt nelimitate pentru ca numai tu stii ce se petrece in tine atunci cand te gandesti la cineva drag. Spre exemplu, daca adormi seara cu gandul la ceva/cineva, exista probabilitatea ca in vis sa continui acel gand, insa in alte ipostaze, chiar daca obiectul/persoana centrala ramane aceeasi.Asa ca, succes la visat
Depinde ce visezi. Daca face ceva ex iti aduce flori asta nu o sa se intample in viata reala!
Daca il visezi alaturi de tine inseamna ca ai adormit cu gandul la acea persoana!
Si daca iti place foarte mult il visezi!
Yurisa întreabă: