anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna cuvintele tumultuos si viguros?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut am vazut ca mi-ai raspuns la intrebare si as vrea sa-ti raspund si eu.Deci tulmutuos=plin de tumult de agitatie, galagios, zgomotos.Viguros=plin de vigoare, puternic big grin. Fundita?

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Uita-te pe dexonline.ro, aici ai cele mai bune si complete explicatii. Numai bine!

| adriangabor92 a răspuns:

Tumultuos= Plin de tumult, de agitație; gălăgios, zgomotos. ♦ (Despre ape) Învolburat, clocotitor. ♦ Fig. Însuflețit, înflăcărat; intens. 2. Care este în cantitate mare; abundent, bogat, viguros= Plin de vigoare; puternic, robust

| MenInShadow a răspuns:

Tumultos cred ca inseamna necajit, plictisit. Dar viguros inseamna plin de viata.

| bunny112 a răspuns:

Tumultuos
TUMULTUÓS, -OÁSĂ, tumultuoși, -oase, adj. 1. Plin de tumult, de agitație; gălăgios, zgomotos. ♦ (Despre ape) Învolburat, clocotitor. ♦ Fig. Însuflețit, înflăcărat; intens. 2. Care este în cantitate mare; abundent, bogat. [Pr.: -tu-os. = Var.: tumultós, -oásă adj.] – Din fr. tumultueux, lat. tumultuosus.

TUMULTUÓS ~oásă (~óși, ~oáse) 1) Care se caracterizează prin tumult; plin de tumult; zgomotos. 2) (despre ape) Care curge cu tumult. 3) fig. Care produce tumult; tulburător. Amintire ~oasă. [Sil. -tu-os] /

| Kheeda a răspuns:

TUMULTUÓS, -OÁSĂ, tumultuoși, -oase, adj. 1. Plin de tumult, de agitație; gălăgios, zgomotos. ♦ (Despre ape) Învolburat, clocotitor. ♦ Fig. Însuflețit, înflăcărat; intens. 2. Care este în cantitate mare; abundent, bogat. [Pr.: -tu-os. = Var.: tumultós, -oásă adj.] – Din fr. tumultueux, lat. tumultuosus.

VIGURÓS, -OÁSĂ, viguroși, -oase, adj. Plin de vigoare; puternic, robust.

nu era greu sa dai search pe google happy Bafta.

| RoSoul a răspuns:

Tumultos=agitat,zbuciumat, zgomotos,, iar viguros=puternic, vanjos, zdravan

| taniushka a răspuns:

VIGURÓS, -OÁSĂ, viguroși, -oase, adj. Plin de vigoare; puternic, robust. – Din fr. vigoureux.

| LylyNot4You a răspuns:

VIGURÓS ~oásă (~óși, ~oáse) 1) Care are (multă) vigoare; cu (multă) vigoare; puternic; vânjos; viril. Brațe ~oase. 2) fig. Care se manifestă din plin, mai ales în sens pozitiv. Sentiment ~. /

| Dief a răspuns:

Ba da exista google si dex.

| Dazzl1nG1rL a răspuns:

Tumultuos - galagios,zgomotos, agitat, deslantsuit
viguros - puternic, robust

| thegoldenlipstick a răspuns:

TUMULTUÓS, 1. Plin de tumult, de agitație; gălăgios, zgomotos. ♦ (Despre ape) Învolburat, clocotitor. ♦ Fig. Însuflețit, înflăcărat; intens. 2. Care este în cantitate mare; abundent, bogat.

VIGURÓS-Plin de vigoare; puternic, robust.

Întrebări similare