Daca te visezi cu fata care iti place/a inseamna ca iti place mult de ea si s-ar putea sa aveti o relatie stabila. este oarecum pozitiv... daca iti place de ea spune-i, si s-ar putea sa va intelegeti bine perfect de toate, cum ai spus. daca nu, mai viseaza(nu am spus-o din rautate)
E foarte bine, adica te motiveaza emotional! da-mi funda daca vrei sa o mai visezi!
Bagatiai funda in cur de cersetor prost.
Si eu te iubesc! analfabet inapt!:* OO si sa nu uit, te frec
G**u naibii. Inapti sunt mata si cu tactu care au facut un copil cu probleme psihice? Te supara adevarul? Si sa ma freci la mai stiu eu ce ca daca zic cuvantu sigur iau bann.
Oau, ai febra, bea o cafea cu sare, poate iti revi.
Decat sa-mi pierd 2 secunde din viata sa citesc ce scrii, mai bine nu te bag in seama.
Foarte inteleapta decizie!
(SEBY) Da, e pozitiv.Asa am patit si eu dupa... Multe stii la ce ma refer.Frate dar tiam spus de nu stiu cate ori pe mess ca sa ii spui sa nu mai astepti,ca poate ajunge Bojodi cap de scutec la ea si iti iei adio! Va intelegeati bine? Visu-i vis, ca sa fie real incearca si tu sa fii prieten cu ea dupa un timp si pe urma alea alea. Fii prieten cu ea cateva luni si dupa ce crezi tu ca o cunosti foarte bine sa ii spui ce simti, dar mai intai trebuie sa te uiti ce face dar fara sa te bagi in seama. Adica cum ar fi spionajul. O spionezi sa vezi daca rade cand o prietena ii spune ca s-a indragostit de X, daca rade ai putintica rabdare cand o vezi singura si suparata,(sa ai grija sa nu fie nervoasa) incerci si ii spui, dc esti trista si di astea. Si, ai visat ca te tineai cu ea de mana? Glumeam doar :-J. Si eu atunci cand am inceput sa am o relatie tot asa visam.Bafta ca poate ai nevoie.Si Sakura care i-ai dat funda are foarte mare dreptate. NuAmGasitUnNume e sarlatan din astia care fac pe smecherii si pe urma spune "da-mi funda" "funda pliz?" de astia care cersesc funde pentru a se da mari ca au 1000 de funde. Daca poate o vezi fericita incearca sa va imprieteniti, da nu trebuie sa-ti fie frica de ea ca pe urma te crede ciudat.Si nu-i prea tare frate
Numi mai place de aia. Am gasit una cu care am mult mai multe in comun. Il uraste si ea pe Bojodi.
Si,ii place de tine?
Da eu cred ca ma place dar o sa stii mai multe amanunte de asta la intrebarea mea care am postat-o azi.
jon_3492 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: