| EchipaGuessWho a întrebat:

Ce inseamna daca visezi ca ai fost impuscat de unul dintre dusmani?

Răspuns Câştigător
| EllaBella11 a răspuns:

Adesea, dusmanii reprezinta cele doua suflete din pieptul omului care se lupta pentru a inlatura greselile care dauneaza caracterului nostru. Daca in vis va apare un adversar din realitate, pe care il omorati sau el va omoara, subconstientul vrea sa va comunice ca aceasta dusmanie nu va poate decat dauna.
FUNDA?

20 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

La mine de obicei insemna ca iar am stat pana tarziu si m-am jucat CS. straight face

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

O sa suferi o înfrângere.

| zahy a răspuns (pentru floresdemayo):

Floresdemayo poti sa crezi ce zice pe unde ai citit. Dar sa stii ca sunt milioane de persoane care viseaza aceleasi subiecte asta nu inseamna ca mor milioane de persoane dupa ce visat alti. dupa fiecare noapte inseamna ca milioane de oameni sa moara, sau acidente, nunti, ghinioane etc. in 2 luni de vise pe globul acesta am ramne la adam si eva. E bine sa vedem altfel visele sper sa nu crezi ceea ce scrie pe net big grin

| floresdemayo a răspuns (pentru zahy):

Eu n-am zis nimic despre moarte in interpretarea visului. Mai citeste inca o data, nu confunda raspunsurile cu ale altui user.Am spus doar ca va suferi o infrangere, si imi mentin declaratia. Sau poate fi un nou inceput. N-am pomenit de moartea a milioane de oameni! ce inventezi, sincer?!

Eu vorbea la general. Nu am zis ca ai spus tu. Am vorbit la general pentru a intelege ca sunt multe vise pe pamantul asta care semnifica moarte ( asa cum specifica N siteuri de vise ) asta nu inseamna ca se realizeaza pentru ca toata lumea a avut dese ori vise din care rezulta moarte ( in ceea ce scrie pe siteuri ) Se zice ca daca visul este dezvaluit nu se va mai intampla.Eu am vrut sa incerc sa te fac sa nu mai crezi in ceea ce scrie pe net, imi pare rau ca ai incredere in presupusele site'urilor. Dar in fine, nu ma baga inseama sunt mai nebun poate Paranoic pentru ca cred opinia mea, nu si a ta. ceao

| floresdemayo a răspuns (pentru zahy):

Nu stiu ce ai inteles tu, oi fi eu de genul meu mai visatoare si mai romantica, dar eu NU CRED IN VISE! Nici macar in horoscop! de undeai dedus tu ca eu am increderein ce se scrie pe net? Ma lasa rece aceste lucruri. Eu analizez foarte mult un lucru inainte de a crede in el.Sunt o fire suspicioasa si neincrezatoare, in general. Cred doar in mine si in Dumnezeu.

Pai eu optin ceea ce vreau aproape mereu. tocmai am primit ceea ce am vrut. vei afla in curnd ceea ce vreau.

| zahy a răspuns:

Parea mea e ca fiecare om trebuie sa isi cunoasca singur visul. Iar asta o poti face atunci cand studiezi teorile visurilor

| BellaKiოNana a răspuns:

Impuscatura - Daca auzi, e semn rau, de durere sau moarte; daca tu impusti, e semn ca ai dusmani. numai aceasta am gasithappy

| EchipaGuessWho explică (pentru BellaKiოNana):

Am uitat sa specific ca prima arma era descarcata dar a luat o piatra si a incarcato si asa a reusit sa ma ucida. Scuze de uitare. Impuscatura n-am auzit-o.

| Shatteredx a răspuns (pentru EchipaGuessWho):

Daca mori in vis, inseamna ca incepe un nou capitol in viata, in majoritatea viselor

| คlєxヅ a răspuns:

(SEBY) Daca mori in vis nu-i nimic...Si eu am visat ca unu mi-o pus o grenada sub perna. Si mi-a explodat capul dupa 10 minute. Cand m-am trezit am iesit la fotbal si sari unu la bataie.

| คlєxヅ a răspuns:

(ALEX) Ce, ai visat ca te-a impuscat Bojodi? rolling on the floor Eu am visat ca l-am bagat pe Seby in toaleta si am tras apa. Doar un vis si atat.

| EchipaGuessWho explică (pentru คlєxヅ):

Pe dracu ma impuscat Bojodi! Ala e un pampalau si in plus era un tzigan care imi era dusman. P.S are 15 ani.

| คlєxヅ a răspuns (pentru EchipaGuessWho):

Du-te mă, ti-am zis pe mess ca nu ma pacalesti, ai zis ca are 12. Daca il prind il impusc eulaughing

| EchipaGuessWho explică (pentru คlєxヅ):

Nu stiu ce am de am gresit tasta atunci. Chiar are 12.

| Prunela a răspuns:

Inseamna ca ai visat ca ai fost impuscat de unu dintre dusmanii tai(manelar)

Răspuns utilizator avertizat
| kaz3 a răspuns:

Inseamna ca o sa traiti fericiti pana la adanci batranetilaughing))

Întrebări similare