"Deja vu" vine din franceză şi înseamnă "deja văzut", întâlnit în trecut. Folosim această expresie când realizăm că o întâmplare, un eveniment, seamănă foarte bine cu ceva similar din trecut, ceva la care am fost martori şi care intuim că se va întâmpla la fel ca în trecut.
Deja vu este atunci cand ai impresia ca ceva s-a mai intamplat odata in trecut.Se spune ca asta se intampla pentru ca intr-o alta viata ti s-a mai intamplat asta...acum nimeni nu stie.
Cand ti se pare ca faza in care esti acum s-a mai intamplat ca si cum ai mai trait-o odata.
Senzatia de déjà vu este perceputa ca un sentiment ciudat sau ca o iluzie ca am vazut sau am trait deja o experienta cu care ne întâlnim prima data
A simtii ca ceea ce ti se intampla in prezent ti se mai intampla odata
Buna!
Déjà vu înseamnă în limba franceză,, deja văzut". Déjà vu-ul reprezintă un sentiment ciudat sau iluzia că am văzut sau trăit deja o experienţă cu care ne întâlnim pentru prima dată.
Mai multe poti sa citesti aici : http://old.intrebare.ro/Deja_vu.html
Salut...Deja-vu,inseamna ca ai mai trait odata exact acelasi moment. Te simti ciudat, parca ai fi visat inainte sa se intample lucrul respectiv, cam asta este. Sper ca te-am ajutat
Senzatia de "derjjavu" inseamna ca ti s-a intamplat ceva ce stiai ca se va intampla, sau simti ca ti sa mai intamplat...
Daveed întreabă:
ALEXANDRA1356 întreabă:
Macai_Dani_1997 întreabă: