Cel care pune intrebarea poate oferi o "funda" celui care a raspuns cel mai corect. Daca are 7 raspunsuri(exemplu) doar ua trebuie sa o ofere. Oh si gasesti langa raspunsul pe care vrei sa il decizi corect o funda si dedesubt scrie" declara acest raspuns castigator" Tr sa dai click pe ea.bafta!
Funda reprezinta un fel de multumire pentru cel ce te ajuta la o anumita problema. Aceasta poate fi data dand click pe panglica (medalia) din dreapta acestui raspuns.
O zi buna!
Buna!
Inseamna o medalie care se pune in piept, nod în forma aripilor unui fluture, făcut dintr-o fâșie de mătase, de pânză.
Pai e o medalie care o da persoana de pe TPU care a pus intrebarea si a gasit un raspuns corect/folositor.
e ca un premiu. :*
E aceiasi pe care o poti da dupa ce vezi toate raspunsurile.Lasa sa treaca un timp ca sa poti compara care raspuns poate fi castigator, dar nu uita sa te reintorci sa premiezi raspunsul care ti-a placut cel mai mult sau cel care ti-a fost de un real folos. unele raspunsuri care vin imediat de obicei sunt premiate deja pentru rapiditate. tu acum procedezi cum crezi mai bine.''sanatate'' ba nu ''noroc'' pentru ca sanatate au avut si cei de pe ''titanic''
Cand cineva pune o intrebare ai dreptul sa acorzi o funda raspunsului care iti place tie.(doar la intrebarile puse de tine!)
Fundita este premiul pe care il poti acorda unui raspuns, pe care-l faci castigator.La intrebare aceasta de exemplu, o sa primesti niste raspunsuri.In dreptul lor niste funde gri, dai click pe ele, si alegi castigatorul care merita fundita.
Fundita sau funda este o mica fundita portocalie care se da pe TPU pentru raspunsurile foarte buna. poti acorda o funda sau fundita dand click in dreapta raspunsului care ti se pare cel mai buna.si tu la randul tau poti primi fundite pentru raspunsurile foarte bune.
Pai funda sau fundita indeamna acel semn din dreptul raspunsului daca dai pe el te intreaba daca il declari castigator sau asa ceva
Uite, daca eu iti raspund corect sau intrebarea mea te ajuta, imi dai funda sau fundita, arata ca si o medalie ce primeau soldatii in razboaie. Uite, poti sa-mi dai si tu mie o funda.
Bafta si sper ca ai inteles!
corinaalexiastay întreabă:
DaciaRomania întreabă: