Cred ca norocul tine de mine. A avea noroc inseamna a indrazni mai mult, a profita de sansele aparute.
A castiga la Lotto. In multe cazuri, norocul ti-l construiesti singur. Ca si la loterie - trebuie sa-ti iei bilet.
Sa mi se intample ceva la care nu m-am asteptat sau din contra sa obtin ceva la care credeam ca nu voi putea ajunge dar surprinzator s-a intamplat.intr-adevar exista si noroc si ghinion!
Viata nu este deloc usoara. De acea se pot intimpla foarte multe lucruri neplacute si in acelasi timp foarte grave. Merga-nd pe aceasta cale ca sa nu ai probleme grave trebuie sa ai noroc. La fel se intimpla si in dragoste. O viata intreaga alegi si tot rau iese. Numai doua din probleme, ca sa vezi ce inseamna sa ai sau sa nu ai noroc. Nu continui ca am putea discuta toata ziua pe aceasta tema, Revenind la intrebarea ta pentru mine a avea noroc inseamna; Putina inteligenta, Putina educatie Putin bun simt etc si luate per total totusi tu sa ai noroc si cum; Sa fi respectat, sa ai bani multi sa-ti permiti tot luxul de pe lume sa ai viitorul asigurat, si culmea sa fi si sanatos. In mare cam asa este cu norocul. Numai atata; Fara noroc in viata nu vei face nimica indiferent ca ai sau nu studii sau esti un om educat. Norocul este baza in viata. Norocul si speranta. Sunt sigur ca si tu vei avea noroc in viata cea ce-ti doresc din suflet / Pa
Nu mi-ati dat nici unul raspunsul la care ma asteptam.
Atunci cand il voi primi, il voi rasplati!
Pentru mine inseamna sa reusesti sa faci un lucru corect sau sa reusesti o performanta, insa nu neaparat cu ajutorul norocului, ci cu vointa propriei fiinte.Pentru mine, norocul nu prea isi face aparitia, sau chiar daca isi face, nu trebuie sa credeam ca vom avea noroc toata viata.Norocul e ca si boala: vine si trece...
Noroc nu inseamna o oportunitate favorabila. Noroc inseamna ''sa-ti pice ceva din cer'' intr-o situatie imprevizibila sau sa se intample ceva la care tu nu speri sau sa ti se intample ceva la care astepti de mult timp. Asta e farmecul cuvantului noroc. Norocul nu ti-l faci niciodata singur.
1. Intr`o situatie critica sa rasara soarele pe strada mea.
2. Ghinionul celorlalti.
Noroc=oportunitati favorabile de a face un lucru sau de a scapa de un necaz nedorit (din punctul meu de vedere)
Norocul nu exista, exista doar oameni care-si fac singuri noroc