| ☻☆Diana☆☻ a întrebat:

Ce inseamna pentru voi sentimentul cu numele de "DRAGOSTE"?

Răspuns Câştigător
| geissen24 a răspuns:

Un sentiment pe care multa lume ni stie sa il traiasca si asta e trist, cel mai frumos sentiment pe care poate fiinta omeneasca sa il traiasca multi nu o fac de ce nu stiu dar e trist. dragostea e atunci cand esti in stare sa faci imposibilul posibil pentru persoana iubita sau alaturi de ea, sa treci peste toate si sa ierti sa iubesti mai departe de orice persoanele care ti-au gresit abia cand poti face asta poti sa zici ca iubesti cu adevarat. dar pentru tine ce inseamna diana?

21 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea un om love struck
Cand iubesti esti total diferit big grin love struck

| viatadecacatt a răspuns:

Este un sentiment frumos.si cand ma gandesc ca se apropie valentines day si nu am pe nimenistraight face.

kratos
| kratos a răspuns:

It's like the air... you can't see it but you feel it happy

| hugo a răspuns:

Dragostea nu se spune, se simte!big grin

| OnWeed a răspuns:

Personal pot spune ca este cel mai frumos sentiment pe care il poate simti un om si pana cand nu il traiesti nu ai cum sa stii ce e.

Mda. si totusi cand ma gandesc ca sunt in aceeasi situatia ca dead.and.gone straight face.

| powergirl a răspuns:

Ai sa il afli can ai sa il traiesi pana atunci nu ai cum sti ce e

| mada12 a răspuns:

Pt mine, dragostea este un sentiment foarte placut, poate cel mai placut, in care cand vezi persoana iubita iti tremura glasul si ramai cu ochi la el/ea, apoi te trezesti si pleci, dar te tot intorci in spate sa vezi ca el/ea se uita dupa tine, daca s-ar uita ar insemna ca si el/ea simte ceva pentru tine. Sper ca ti-a placut:!

| MidnightLady a răspuns:

Nimic. "Dragostea e treaba celor care n-au alta treaba". Am treburi mult mai importante in viata asta decat a iubi. Sa nu mai zic ca inca n-am intalnit persoana care sa iubeasca, dar care sa nu sufere inzecit. Pana reusesc sa nu ma bag singura in gura lupului, sunt fericitawinking

| ☻☆Diana☆☻ explică:

@ sensei...Sunt indragostita de acelasi baiat cu, care sunt...de 1 an si 5 lunitongue Inca nu s-a stins "flacara" si de fiecare data cand il vad am emotii ca-n prima zi:X big grin
Numai ca... Oare mai exista oameni care sa pretuiasca cu adevarat dragostea? Nu credstraight face

| ☻☆Diana☆☻ explică:

@dead.and.gone: Nici eu nu petrec ziua indragostitiilor anul astasad Slabe sanse...Probleme in familia prietenului meusad

| LaYeR a răspuns:

Pentru cine

| madycoco a răspuns:

Stii cum spune melodia aia : Daca dragoste nu e. nimic nu e. Sa stii ca intr-adevar asa e :X.

| PurpleLadybug a răspuns:

"doar o farsa demascata de nesimtire" acum e la moda sa spui ca iubesti, dar putini sunt cu adevarat in stare sa ajunga la acele sentimente. oricum "multi sunt capabili sa cucereasca pe cineva, putini\e sunt in stare sa faca ceva pentru a tine acea persoana langa el\ea..."

| Nicoleta_5902 a răspuns:

Dragostea e ca un vis. Ti s-a intamplat vreodata sa visezi ceva atat de frumos, incat dupa ce te-ai trezit sa incerci sa adormi la loc, sa-ti continui visul? Asa este dragostea. Din pacate, uneori acel vis frumos se transforma in cosmar si ai vrea sa te poti trezi cat mai repede, dar e greucrying

| Keridaa a răspuns:

Pentru mine Dragostea este o poveste straveche, dar care este totdeauna noua...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai indragostit? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiam happy Dap, se mai gasesc happy

| kukubau a răspuns:

Bla bla, personal mi's satul pana peste cap de love asta...frumos mai visati voi, stati sa va frigeti si apoi mai vorbim laughing

| Theodora a răspuns:

Dragostea este sentimentul inexplicabil pe care omul nu-l poate defini, sau daca poate, nu-i poate intregi definitia.
pentru mine dragostea e ceva ciudat, misterios, care ajung sa-l cunosc, nu dintr-o data, ci treptat.
multi confunda dragostea cu obsesia, si ajung sa se "piarda".
dragostea e... e cel mai frumos lucru.

| denisa2010 a răspuns:

Este super! nu pot explica exact.cand o sa te indragostesti o sa afli

Întrebări similare