| Andreea_6336 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi TPU?big grin

Stiu ca sa mai pus intrebarea

Răspuns Câştigător
| CrIsSLoveCristi a răspuns:

Cum au mai spus-o si altii...O mare familie virtuala!

6 răspunsuri:
| Ionela78 a răspuns:

TPU este pentru mine unde gasesc oameni care sunt aproape de tine.atunci cand vezi o intrebare la care stii ca poti raspunde cauti ca sa gasesti sa poti ajuta, poate nu neaparat pentru fundita dar pentru a ajuta acel om.stii ca te poti baza pe cei de la tpu.ca iti vor raspunde.ADOR TPU! sper ca ti-am fost de folos. funda?

| lary_8888 a răspuns:

Buna!
Pentru mine TPU inseamna un site la care poti gasi raspunsul la intrebarea pusa de tine, sau de altcineva.
Te rog funda!
Pa, pa!

| ღNameღ a răspuns:

Inseamna ajutor

| dannyfiba a răspuns:

TPU este o comunitate unde adolescenti pun intrebari la cre li-se raspunde de catre persoane mai experimentate in domeniu si de catre cei mai invarsta eu as intreba asa care este media de varsta aici

| Alyra a răspuns:

Bună Andreea!
1.TPU este abrevierea de la toţi pentru unu
2.Pentru mine, TPU este un loc pe care îl vizitez în fiecare zi, este un mod de a-mi petrece timpul liber.Aici găseşti răspunsul la toate întrebările(99%) la care nu îţi poate răspunde familia,sau google.
Este un fel de loc de muncă, dar nu primeşti bani, primeşti mulţumiri şi aprecieri.Aici munceşti,dar nu te oboseşti, iar atunci când cineva îţi mulţumeşte, vai vai cât de fericit eşti!

| raluca0306 a răspuns:

Pentru. mine inseamna un mod de a ajuta pe cineva sau sa ma ajutehappy
pentru. tine?big grin