anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna "sfarsitul"? Care sunt momentele in care simtiti ca totul se termina pentru voi?

5 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

big grin hehe, niciodata:d niciodata nu este sfarsitul, atata timp cat il refuzi... asa se zice si cu moartea, refuza sa mori intr-un accident, sau omorat de altcineva, si moarte nu v-a lua unul ca tine de pe pamant... Cred ca sunt 2 sfarsituri pe lume. Ori judecata finala, ori cand moare un om de batranete.
Altfel de sfarsituri eu nu gasesc laughing alea de la jocuri, sau cand zic "relatia noastra s-a sfarsit", alea nici nu le iau in considerare, sunt niste prostiibig grin asculta la mine, daca nu vei renunta, sfasitul nu v-a venii

| herbalist a răspuns:

Una din conotatiile cuvantului "sfarsit" pentru mine este atunci cand vreau cu toata speranta sa fac ceva anume si realizez ca nu se poate si nu mai vad nici un fel ajutor sau sustinere din partea nimanui sau de nicaieri

| ignore a răspuns:

Sfarsitul inseamna un nou inceputhappy

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Sincera sa fiu, chiar nu stiu.
Sunt d-abia la inceputul vietii ca sa-ti pot spune asta.
Dar sunt de parere ca totul se termina doar atunci cand mori.
Altfel, mereu este un mod de a o lua de la capat.

| blondutssa_2358 a răspuns:

Pot sa spun ca in perspectiva mea totul se sfarseste atunci cand realizez ca nu mai am nimic si ca ma afund adesea intr-un deplin mister din care de cele mai multe ori nu mai pot iesi fara ajutorul unei persoane iubite(mama, tata, iubitul)...gandeste-te ca nimic nu merita lacrimile tale si tine cont ca nicio clipa de fericire nu merita tot chinul pe care il induri atunci cand ea se sfarseste...

Întrebări similare