| thisissolawl a întrebat:

Imi puteti spune ce inseamna "Swag"?

Răspuns Câştigător
| x3Lizz a răspuns:

Swag este un cuvant folosit in intreaga lume de adolescenti. Nu este un cuvant din dictionar, ci mai repede un stil. Stilul Swag exprima felul in care te imbraci, ce atitudine si ce personalitate arati atunci cand esti in public. Modul vestimentar este acela cu hanorace, sepci[stilul skaterilor sau al rapperilor]. Cei care dobandesc acest stil sunt oameni carora le place viata, iubesc sa se distreze, iar de obicei, baietii swag sunt " bad boys". Atunci cand este vorba despre fete, flirteaza cu ele, dar le respecta. Swag este mai des inalnit la oamenii de culoare care canta R&B sau Rap. O scurta descriere Swag ar fi = Atitudine, Personalitate si Haine Coolwinking

71 răspunsuri:
| SanduINFINITE a răspuns (pentru anonim_4396):

Care haine largi ma fato SWAG inseamna Secret we are gay

| Ralluca_Ralluca_1995 a răspuns:

Valuare baiatu sau fata

| Msc_Kidd_1999 a răspuns:

SWAG inseamna: "Secretly We Are Gay"Deci nu il folosesc nici in ruptul capului.

| EternalSleep a răspuns:

Secret we are gay laughing))
Gay in secret laughing

| Oxymorone a răspuns:

Swag provine de la prescurtarea in engleza ''Secretly We Are Gay'' si cred ca iti poti da seama la ce se refera happy

| Adrian_Tomus_1993 a răspuns (pentru x3Lizz):

Esti asa desteapta ca dai pe-afara...
Swag inseamna : Secretly we are gay

| Ionut_Laurentiu_Jianu_1980 a răspuns:

Swag e un acronim creat de un grup de homosexuali in anii 60. S- secretly
W-we
A- are
G- gay
Cel puţin asta mi-a spus profesoara de engleza cand a vazut ca folosesc prea mult cuvantul "swag"laughing

| Szili_Ambrus_1990 a răspuns:

Swag = "secretly we are gay"

| aumih16 a răspuns:

De fapt swag este folosit acum si in muzica doar ca are o conotatie mai erotica asa

| Gabriel_Matei_1996 a răspuns:

Salut. I-ai dat funda lui x3Lizz pentru ce? Crezi ca acesta este raspunsul corect? Hai sa ti-l zic eu. SWAG este un acronim care a fost creat in anii '60 de catre un grup de barbati gay insemnand secretely we are gay. Asa ca...mai gandeste-te inainte sa dai funda. Mai bine te documentezi pe net despre orice nu stii decat sa intrii pe TPU unde majoritatea raspunsurilor sunt false si venite din partea unor oameni neinformati.

| MarionetaVesela a răspuns:

Înseamnă s3x with andrew garfield

Întrebări similare