| Mus1k a întrebat:

Ce inseamna "Toti pentru unul" pentru voi?

Pentru mine inseamna ajutor reciproc, la nevoie! happy.

Astept raspunsuri

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

O familie virtuala.
Un loc unde toti avem ceva de invatat, unde aflam ce inseamna sa ajutam neconditionat, unde invatam sa fim intelegatori si toleranti unii cu ceilalti, unde impartasim experientele, bucuriile si tristetile, unde invatam sa ne sustinem punctul de vedere, unde ne simtim intelesi, unde descoperim multe minti sclipitoare, unde putem sa radem si sa glumim, unde totul e usor si simplu, unde...

| mgtow a răspuns:

Toata lumea ajuta pe unul singur.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Pe langa acest ajutor la nevoie, mai inseamna si comunicare, prietenie, compasiune, umor. Este mai mult decat un site de socializare prin aceasta dorinta a fiecaruia de a fi de ajutor, de a impartasi ceea ce cunoaste si de a dona timp unor necunoscuti, ce iti pot fi maine prieteni. Este in acelasi timp un joc pentru multi care se simt recompensati de fundite, sau o batalie pentru locuri pentru altii. Totusi eu cred, ca si tine ca am fost atrasa de acest site tocmai de posibilitatea de a fi de ajutor altora.

Stefan
| Stefan a răspuns:

TPU este comunitate,o retea de socializare, un site voluntariat, un loc unde poti sa oferi ajutor colegilor tai raspunzand la intrebari.

| pwp a răspuns:

Pentru mine inseamna o ''gasca'' uriasa de prieteni happy

| unknown3243 a răspuns:

In ziua de azi e ajutor reciproc pentru fundita.

| HatakeKakashi a răspuns:

Pentru mine TPU e un loc unde majoritatea problemelor tale isi gasesc raspuns.TPU RULEZZZ

| HatakeKakashi a răspuns:

Eu ti-am dat raspuns te rog da-mi si tu mie :Dhttp://www.tpu.ro/......sau-macar/

| AdYyoLord a răspuns:

Da pentru. tine inseamna "ajutor reciproc" si pentru mine inseamna cam acelasi lucruhappy