Nu inseamna ceva. Adica stii cum faci semnul acela cu ranjitul :d ( : D ) in loc de : care sunt ochii pui x. Adica ranjit mai "rautacios".
Imi e rusine ca traiesc in Romania... Ca sa va dati si voi seama ce inseamna uitati link-ul cu poza : http://images2.fanpop.com/......23_300.jpg
"xD" sau "XD", un emoticon folosit pe internet pentru a exprima un ras foarte tare, ceva de genul "lol" sau "" sau "=]]" sau pe romaneste exprima "mor de ras" ma prapadesc de ras" ma intelegi tu
Mah xD dupa msn messenger ce inseamna un ras malefic nu e alta porcarie e ceva gen doar ca pe msn
Intoarceti xD ca toate celelalte semne.
xD vrea sa zica ceva care te-am socat, uimit, te-a dat pe spate, cam asa ceva.
XD inseamna un fel de dar extrem.Un emoticon nebun sau ceva de genul .Nu inseamna chiar rautacios sau "Dead" cum zic unii ), si stiu foarte bine, eu stau mult pe chaturi .
Imagineaza-ti ca in loc de,,:" este,, x".
xD
Pe WhatsApp exista acest emoticon.
Salut! Nu inseamna ceva anume... e ca si cum ar fi emoticonul acela "", dar in loc de ":" care reprezinta pui "x" adica cun fel de ochi mai rautaciosi. Deci practic reprezinta un ras rautacios! Sper ca te-am ajutat!
X= vine de la ceva malefic D= vine de la Deci cum ar fi un fel de amestecat
Inseamna foarte fericit. ceva gen. lesina fericit cel putin pentru mine XD
Ei bine nici eu nu stiam ce inseamna xD dar totusi il foloseam.acum ca stiu ce inseamna.parca e mai naspa.eu credeam ca e ceva asa mai rock ceva de genu' dar totusi e cool semnu by Parry xD
Buna
Este un simbol care se foloseste la chat
are in locul ochilor un "X" si un zambet larg ca la (de aici vine "D")
Simbolu xD inlocuieste "LOL" (laugh out loud = razi cu voce tare) uite, daca stii putina engleza si nu ma crezi: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=XD
Lol frt, folositi asta aprp zilnic si nu stiti ce inseamna. este >< plus D de la zambet. >.< d... Doamnee. intoarce capul spre stanga si ai sa vezi.
XD vine de la un emoticon folosit pe xat.ro se foloseste intre paranteze,,(XD)" cam asa daca doresti sa afli cum arata intra pe un xat online si folosestel
XD ii folosit atunci cand razi foarte tare... Xul sunt ca si ochii incruntati si D ul e gura deschisa larg...