Buna seara! moartea surorii mele cand aveam doar 13 ani, si moartea tatalui la 15 ani jumate
Viata omului cum e, odata in viata asta eu am fost tradat, uitat si abandonat iar acum am devenit mai rau si implacabil chiar daca am ajuns sa fiu singur aceasta ura a mea ma ajuta sa nu mai sufar asa tare ca inainte.
@Neverplayer sfarsitul mi se pare idiot "cum era sa te vada toti cu nasu plin de sange si aproape plangand" ai cazut cu bicicleta ce era sa faci sa incepi sa razi?
Cand era sa imi rup gatu.
Vara trecuta eram cu bicicleta cu inca cineva, si coboram pe o panta,el ocolea pietrele si eu intram in ele,cand era viteza mai mare am pus frana de fata,si m-a aruncat de pe bicicleta si am cazut pe fata dar fata nu ma durea dar gatul ma durea ingrozitor,incercam sa nu il misc,cel cu are am fost a luat bicicletele si pe mine si m-a dus acasa am vazut ca nu era decat o mare julitura, si imi curgea sange din nas, cum era sa te vada toti cu nasu plin de sange si aproape plangand?
Domnule Ombladon ( daca asta itit este numele )daca vroiam radeam.De ce? Pentru ca daca ai vedea pe cineva avand un acident mai "dureros" nu ai rade? Acum sa fim seriosi Omblandon.Nu mai fura numele artistilor.
Foarte draguta intrebarea Daca e sa spun ce ma marcat pe mine si ma va marca in continuare sunt : baietii defiecare data cand imi place de un baiat pot spune ca sunt marcata
mentholinks întreabă:
lovethesky întreabă: