| beea29 a întrebat:

Ce intamplari paranormale vi sau intamplat? Sau inventati. Funda pentru primul, cu cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| biancakaty11 a răspuns:

Intr-o seara cand eram la bunica eram la televizor si la ora 12 m-am dus la baie si m-am uitat in oglinda si mi-a aparut o fata avea chipul dracului si apoi a disparut.Eu am fost foarte ingrozita si am fugit in camera mea. Mam culcat, dar la ora 2 ciocanea cineva la usa.Mam dus la usa sa vad cine, dar a aparul dracul si mi-a zis sa ma omor apoi eu am inchis usa si am fugit la bunica si i-am zis toata povestea dar ea m-a linistit si a zis sa ma culc ca poate era un zis, iar eu m-am dus la culcare!

1 răspuns:
| Neinteresantul a răspuns:

Intr-o noapte pe timp de furtuna, in timp ce eram singur in camera, mi-am auzit numele strigat de 3 ori in soapta, din ce in ce mai tare. Prima oara am crezut ca mi se pare. Dupa aproximativ 2 sau 3 minute, mi-am auzit numele strigat a doua oara, tot in soapta dar un pic mai tare. Iar dupa 1 minut, a fulgerat afara de s-a luminat toata camera si, dupa 5 sau 10 secunde a tunat. Exact in momentul in care a tunat, mi-am auzit numele strigat pentru a treia oara, cat se poate de tare dar totusi in soapa. Se spune ca furtunile amplifica activatatea paranormala. Intamplarea este una reala.