Adica nu sunt nevoita sa ma duc la scoala, sau la cumparaturi, sau la servici; ci am timp pentru mine sa`mi desfasor ziua asa cum vreau!
Dupa ce ti-ai terminat toate treburile care sunt importante, apoi apare si timpul liber
Pot sa-mi desfasor hobby-urile, sau sa citesc o carte, sa stau cu prietenii.sa fac ceva ce in timul saptamanii (Luni-Vineri) nu pot sa fac.Sau poate este si o perioada de odihna.
Timp in care fac ce vreau: nu sunt la scoala, nu-mi invat, nu plec in oras; ci pur si simplu fac ce vroiam sa fac demult:ma uit la un film, dansez, ascult muzica, ma relaxez etc
Un timp ales de tine in care eventual nu te deranjeaza nimeni si faci ce-ti place, sau dimpotriva ti-l petreci cu cineva drag, dar ai o activitate placuta.
Timp in care ma relaxez, si fac tot ceea ce imi place: stau cu prietenii, ma uit la un film, ies in oras, la cumparaturi, ma intalnesc cu prietenul, etc.
Timpul liber se face, deci nu vine el de la sine. Poate ma intelegi catusi de putin, domnisorule... Timp liber= relaxare, destindere...
Buna intrebare! La mine cred ca lipseste, o sa ma gandesc atunci cand am timp liber.
Mada întreabă: